Leave Your Message
Kategori Produk
Produk Unggulan
China Factory Price Foam Wall Pir Insulated PU Polyurethane Corrugated Sandw ...China Factory Price Foam Wall Pir Insulated PU Polyurethane Corrugated Sandw ...
01

China Factory Price Foam Wall Pir Insulated PU Polyurethane Corrugated Sandw ...

2023-12-29
Panel Sandwich Ing kene sampeyan bisa nemokake panel sandwich PU panel sandwich sing beda, panel sandwich PIR, panel sandwich EPS, Panel wol kaca, panel wol Rock, panel kamar resik, panel wol kaca disegel PU, panel sandwich wol wol disegel PU. Jembar efektif 400~1000 mm Ketebalan panel 30, 35, 40, 50, 60, 75,100, 150, 200 mm Lembaran permukaan PPGI/ PPGL/ Lembaran aluminium/ Lembaran logam paduan Al-Mg-Mn/ Baja tahan karat/ Aluminium foil/ Lembaran PVC Ketebalan baja 0,40 - 0,75 mm Lembaran aluminium/ Lembaran logam paduan Al-Mg-Mn 0,70 - 1,20 mm Baja tahan karat 0,40 - 0,60 mm Warna panel biasa Putih abu-abu, Biru laut, Sliver abu-abu, Dk abu-abu, Besi abu-abu Pilihan tipe pelapisan PE/PVDF / HDP/ SMP, etc. Dawane 20FT sing kasedhiya: ≤ 5.95m 40FT wadhah: ≤ 11.95m Kaluwihan produk: 1) Insulasi panas 2) Awet-luwih saka 30 taun 3) Kualitas apik- ISO 9001:2000 4) Anti banyu lan tahan geni 5) Bobot entheng 6) Ngirit biaya-rega sing paling murah saka panel sandwich 7) Proteksi lingkungan- banget dianjurake dening pemerintah 8) Span gedhe lan paling hemat area
ndeleng rincian
Kontainer Seluler Kamar Penyimpanan Dingin Blast Freezer Mlaku-mlaku Ing Kamar Panyimpenan sing luwih adhem ...Kontainer Seluler Kamar Penyimpanan Dingin Blast Freezer Mlaku-mlaku Ing Kamar Panyimpenan sing luwih adhem ...
01

Kontainer Seluler Kamar Penyimpanan Dingin Blast Freezer Mlaku-mlaku Ing Kamar Panyimpenan sing luwih adhem ...

2021-04-08
Pambuka Kamar Kadhemen Kamar kadhemen minangka gudang sing nggawe suhu tartamtu kanthi artifisial. Biasane dirancang kanggo nyimpen produk ing lingkungan ngisor suhu njaba. Kamar kadhemen kombinasi dirakit dening panel PU, kamar kadhemen ing wektu sing padha nduweni sesak udara sing apik lan efek insulasi panas. Famous Refrigeration minangka produsen bahan insulasi panyimpenan kadhemen kelas pertama lan pemasok program hemat energi panyimpenan acold. Desain Papan jampel Polyurethane kanggo kamar kadhemen, struktur baja utama kanggo nggampangake construction. Kita bisa menehi saran profesional adhedhasar aplikasi sampeyan. Lan babagan ukuran, kekandelan panel, lan peralatan, kabeh bisa disesuaikan. Fitur 1. Kisaran suhu: kanggo Sayuran lan Woh-wohan -5 ° C + 5 ° C kabeh kasedhiya; kanggo Daging lan Seafood -18°C. 2. Ukuran: Kustomisasi. 3.Fungsi: pengawetan, pembekuan, pembekuan cepet. 4. Kinerja apik, gangguan kurang, lan realia dhuwur. 5. Gampang dismantlement: Awak saka mesin pembeku wis dikunci dening bagean utama ditempelake lan bisa gampang dismantled lan diangkut. Gunakake wektu sing cendhak banget kanggo ngumpulake mesin pembeku. Panyimpenan kadhemen cilik lan medium bisa dirakit lan digunakake sajrone 3-5 dina. Spesifikasi Ruang pendingin -5~5 ºC Kanggo woh-wohan, sayuran, susu, keju, lsp. -30~-40 ºC Kanggo iwak seger, daging, freezer cepet 150mm, 180mm, 200mm kekandelan panel Customized Service Kita bisa menehi saran profesional adhedhasar aplikasi. 1: Apa ukuran ruangan kadhemen: Dawa * Jembar * Dhuwur dening Meter 2: Barang apa sing bakal dimuat ing njero? Apa suhu njero ruangan? 3: Apa voltase industri? Kadhemen Kamar PU Panel 1. Kekandelan: 50/75/100/120/150/200; 2. Permukaan: Baja warna (PPGI), baja tahan karat, aluminium; 3. Kaluwihan: Fireproof / Insulation / Waterproof / Gampang Instal / entheng; 4. Kapadhetan: 38-45 ± KG / m3; 5. Cold Room PU Panel karo Cam-kunci, desain Ilmiah, gampang kanggo nglumpuk utawa dissembled; 6. Multi-produk lan spesifikasi bisa nyukupi kabutuhan lan syarat sing beda. Cold Room Door 1. Good kinerja pengawetan panas, Gampang kanggo nginstal. 2. Ketebalan: 100m/150mm. 3. Klasifikasi: lawang manual, swing door, sliding door, hinged door, utawa jinis liyane miturut syarat sampeyan. 4. Sliding sistem lawang panyimpenan kadhemen bisa ngadeg nganti kondisi nemen lan abot panggunaan saben dina. 5. Kabeh lawang sing digawe khusus kanggo syarat pas. Unit kondensasi 1. Tipe kompresor: Piston, sekrup; 2. Tipe Fan: Penggemar aksial, Proteksi tingkat dhuwur, aliran udara gedhe, gangguan kurang; 3. Jinis Unit: Tipe mbukak, jinis kothak, jinis discharge sisih; 4. Jinis kulkas: R404a, R22, R507a utawa R134a; 5. Tegangan: 220V / 50HZ, 220V / 60HZ, 380V / 50HZ, lsp; Kontroler: Kontroler listrik otomatis, PLC. Air Cooler 1. Bulan evaporator wis Bangsa Standard GB exchange panas coil karo aluminium foil hidrofilik lan luwih efisien karo kurang gangguan. 2. Gunakake pipa panas listrik tubular stainless steel kanthi insulasi sing kuat, sing nduweni distribusi sing cukup lan wektu defrost sing cendhak. 3. DL serial bisa aplikasi kanggo 0 ° C kamar kadhemen. DD ditrapake kanggo -18 ° C kamar kadhemen. DJ ditrapake kanggo kamar kadhemen -25 ° C kanggo kamar beku utawa beku cepet. Kamar kadhemen digunakake ing urip kita: ①proses panganan beku kanthi cepet lan panyimpenan produk banyu, endhog, panganan sing disiapake, sayuran, lan woh-wohan. ②pabrik pangolahan daging babi, sapi, wedhus, pitik, bebek, lan angsa. ③Panyimpenan panganan ④ panyimpenan kadhemen sing dipasang ing njero ruangan ⑤gudang panyimpenan wiji ⑥ produk biologi lan farmasi ⑦Panyimpenan produk susu ⑧badan kulkas van Tipe lawang 4.Спецификация: ※ Стекло с подогихрамна ※ Двойное полое трехслойное закаленное стекло с 1 закаленным стеклом с электронагревом. ※ Цвет рамы из алюминиевого сплава - серебристый, черный и золотистый. ※ Дверные ручки имеют вертикальную прямую ручку и среднюю ручку. ※ Стопор на 90 градусов, функция самовозврата, светодиодная подсветка и индивидуальные петли. ※ Paket Подходит для морозильной камеры дисплея (-18 ℃) paket Aplikasi welcome kanggo pitakonan Panjenengan!
ndeleng rincian
Produsen Papan Polyurethane Terisolasi Dinding Panel Sandwich Batu Warna Kanggo...Produsen Papan Polyurethane Terisolasi Dinding Panel Sandwich Batu Warna Kanggo...
01

Produsen Papan Polyurethane Terisolasi Dinding Panel Sandwich Batu Warna Kanggo...

2022-04-29
Produsen Papan Polyurethane Terisolasi Warna Panel Sandwich Tembok Kanggo Aplikasi Kamar Dingin Panel Sandwich PU (panel sandwic Polyurethane) kasusun saka 2 lapisan lembaran baja warna tahan cuaca lan jetted bentuk poliuretan sing keras ing antarane 2 lapisan sing nduweni bahan tahan api. Cocog kanggo macem-macem atap lan tembok sing nuduhake bangunan pabrik ukuran gedhe, panyimpenan, ruang pameran, gimnasium, toko pembekuan, bengkel pemurnian, lan liya-liyane, sing nduweni fitur suhu, insulasi panas, tahan bobot, tahan cuaca karo wong sugih. colorfulness lan katon apik. Fitur Kekuwatan dhuwur, tahan nyandhang, tahan lenga, nyerep kejut, efek pengawetan panas apik. Tipe Panel Sandwich Polyurethane (pu) Bahan Panel Lembaran baja dicat, lembaran baja tahan karat, utawa liyane. Panggonan Asal China Kapadhetan 40-42kg/m3 Length Kustomisasi Jembar Efektif 1000mm Ketebalan inti 50mm,75mm,100mm,150mm,200mm Fitur kedap suara, tahan api, anti banyu Sertifikat CE, ISO14001, ISO9001, Warna Putih, Abu-abu, Abang Sliver, Laut , etc. minangka dibutuhake Umur 20-30 taun Fire proof rate B1 Dianggo gendheng vatious lan tembok referring kanggo ukuran gedhe pabrik Bangunan, panyimpenan, aula pameran, gimnasium, etc. Ngasilake Advantage 1. Panas jampel pu sandwich panel (singkatan saka Polyurethane punika PU sandwich panel) duwe ciri kakiyatan mbukak dhuwur, banyu-absorptive cilik, lan stabilitas ing salah siji suhu kurang utawa suhu dhuwur apik, urip layanan dawa. , kinerja jampel termal pinunjul lan ing. 2. Ndhukung apik, tahan panas, terisolasi swara, panyerepan swara, kualitas cahya, ora beracun, ora ana ambune, perlindungan lingkungan ijo. 3. Panel sandwich freezer PU bisa sementasi karo piring baja, semen, papan serat, bata lan macem-macem bahan kanthi kuat, ing kahanan biasa, ora bakal tiba lan isih ngiyataken insulasi termal lan efek anti banyu. 4. Kerajinan foaming sing unik nggawe produk duwe abses sing apik banget lan malah abses, konduktivitas termal kurang, stabilitas ukuran apik, cocok banget kanggo tekanan rendah lan konstruksi tekanan dhuwur. Jeneng produk Polyurethane (PU) Papan Sandwich Ketebalan lapisan ndhuwur 0.5-0.8mm bahan inti 75mm, 100mm, 120mm, 150mm lapisan ngisor 0.5-0.8mm Lebar efektif standar 960mm liyane bisa disesuaikan Dawane bisa disesuaikan, kurang saka 12m Kapadhetan 38-40kg /m3 Bobot nganti model Werna apa wae (umume putih, biru, abang, abu-abu,) Toleransi suhu -120-90 ℃ Tingkat tahan geni A2 (ora gampang kobong) Profil permukaan datar, bergelombang, rusuk gedhe, gelombang cilik Bantalan kompresi ≥0.2Mpa Material lapisan ndhuwur PPGI (prepainted baja galvanis) werna sheet baja lapisan jero PU umpluk (nyuntikaken, ora glued) lapisan ngisor PPGI (prepainted baja galvanis) werna sheet baja Parts Pancing eksentrik digunakake kanggo sambungan saka panel Film panutup kanggo nglindhungi lapisan permukaan Koefisien transfer panas 0,019 W / M * K Karakteristik insulasi panas hemat energi 100mm jembaré bisa njaga suhu ing 0 ℃ (cocog kanggo seger tetep) 150mm jembaré bisa njaga suhu ing -18 ℃ (cocog kanggo panyimpenan kadhemen) 200mm jembaré bisa njaga suhu ing -38 ℃ (cocok kanggo pembekuan) tahan banyu lan bukti cuaca tahan swara tingkat tahan geni: B kekuatan dhuwur lan tahan mlengkung gampang instalasi cepet lan dismantling, biaya tenaga kerja ngirit bobot entheng dibandhingake watu tradisional utawa panel plester aman lan ijo, katon apik, tanpa formaldehida Umur urip Bisa nganti 15-20 taun Panggunaan Bisa digunakake kanggo tembok, atap, lantai lan partisi panyimpenan kadhemen, omah seluler, omah pinggiran kutha, omah pinggiran kutha, pabrik industri, gudang, supermarket, rumah sakit, stadion, ruangan kegiatan, bengkel sing resik lan omah rekonstruksi. , villa, taman kanak-kanak, bangunan komersial, remodeling saka struktur lawas, panggonan geni insulasi panas, bandara, etc.
ndeleng rincian
Low price kadhemen kamar kulkas freezer 120mm PU panel sandwichLow price kadhemen kamar kulkas freezer 120mm PU panel sandwich
01

Low price kadhemen kamar kulkas freezer 120mm PU panel sandwich

2021-11-05
1.Spesifikasi panel sandwich ketebalan panel PU Suhu aplikasi 50mm Suhu 5 °C utawa ndhuwur 75mm Suhu -5 °C utawa ndhuwur 100mm Suhu -15 °C utawa ndhuwur 120mm Suhu -25 °C utawa ndhuwur 150mm Suhu -35 °C utawa ndhuwur 180mm Suhu -40 °C utawa ndhuwur 200mm Suhu -45 °C utawa ndhuwur 2.Cam Lock Cold room Panels Fitur Feature1 Bobot entheng cukup kanggo ngurangi biaya bangunan. Wektu bisa disimpen ing proyek bangunan amarga instalasi sing gampang. Becik kanggo desain khusus amarga gampang dibentuk lan dipotong. Feature2 Wide sawetara saka materi kanggo pilihan: rock wool, polysteyene lan polyurethane etc. materi iki duwe koefisien panas kurang lan banget kanggo jampel suhu panas utawa kadhemen. Kaloro inti poliester panel kasebut tahan geni lan cocog karo standar sing cocog. Feature3 Lembaran baja pers duwe pinggiran sing cetha lan panel kasedhiya ing macem-macem warna. Padha nyukupi syarat kanggo macem-macem gaya bahan bangunan lan apik lan elegan. Fitur4 Insulasi swara sing apik nganti 40-50 desibel. Cara Sambungan Panel: Sistem Garing-Joint karo Cam Lock.antarane rong planel lanang lan wadon.panel lantai dikuwatake lan tahan beban sing disebarake nganti 2000Kg/SQ meter.uga kamar sing adhem kudu dipasang ing papan sing dilindhungi. sinar srengenge langsung.bledug lan udan.
ndeleng rincian
Panel kamar adhem prefabrikasi sing dikontrol suhu kanggo woh seger ...Panel kamar adhem prefabrikasi sing dikontrol suhu kanggo woh seger ...
01

Panel kamar adhem prefabrikasi sing dikontrol suhu kanggo woh seger ...

30-04-2019
Panel kamar adhem adhem prefabrikasi sing dikontrol suhu kanggo panyimpenan kadhemen woh lan sayuran seger Spesifikasi: Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: FASEC Daya 5kw-200kw Dimensi Ukuran Disesuaikan Unit pendingin Bitzer/Copeland kompresor, evaporator, kondensor dll. Sistem kontrol Suhu, Kelembapan, defrosting pendekatan Pendinginan otomatis dikontrol Banyu digawe adhem utawa adhem udhara Klausa dagang: Jumlah Pesenan Minimal: 1 Rega: USD3000 nganti 10000 saben set Rincian Kemasan: Kothak kayu kanggo unit, film sing dibungkus kanggo panel Wektu Pangiriman: Adhedhasar kabutuhan klien Katentuan Pembayaran: Kapabilitas Pasokan L / C, T / T: 200.000 Meter Persegi saben Wulan Tembung kunci: cooler prefabricated, Prefabricated walk in cooler, kamar kadhemen prefabrikasi Intruksi: Spesifikasi Kamar kadhemen kulkas, lumaku ing adhem, peralatan kulkas. Kamar kadhemen kulkas bisa dirancang kanthi ukuran lan suhu apa wae miturut syarat pelanggan. Aplikasi kamar kadhemen kulkas: Panganan (daging, sayuran, woh-wohan, susu, minuman, obat-obatan, kimia, elektronik, lsp. Kaluwihan kamar: a. Rega kompetitif, layanan apik b. Prodhuksi profesional, kadhemen strukture minangka nderek: Spesifikasi Kamar kadhemen prefabrikasi. (W) * mm (H) (Customized) Kisaran suhu -15 ℃~-35 ℃ Panel Bahan Insulasi Kamar Kelangan: 150 mm kekandelan utawa 200 mm kekandelan polyurethane Jinis Pintu Engsel lawang utawa Sliding door Sistem Pendingin: Kompresor Copeland kompresor ( American Brand) Kompresor Bitzer (Jerman Brand) Sistem Pendingin: Sistem Pendingin Pendingin Udara Evaporator: Sistem Kontrol Refrigerant R404 Kothak kontrol daya Aksesoris kanggo sistem kamar sing adhem Lampu, switch, katup ekspansi lan aksesoris liyane kanggo sistem kamar sing adhem Layanan Pelanggan Dhukungan teknis lan aksesoris seumur hidup pasokan. Kita bisa nindakake selaras miturut syarat pelanggan. Kamar kadhemen kulkasan: 1. Sistem pendinginan kamar kadhemen kulkas: Kompresor, Kondensor, evaporator, Refrigerant. -- unit kondensasi: bitzer, copeland, maneurop, fusheng. 2.Sistem listrik: Siemens lan Schneider komponen listrik utawa liyane. 3.Refrigeration panel jampel kamar kadhemen: nggunakake 100% polyurethane panel jampel, Kapadhetan babagan 38 ~ 46kg / m3, karo gasket, karo api retardant, kekandelan panel: 100mm ~ 200mm, jembaré standar saka panel punika 960mm 1) .Material: PU logam lembaran. 2). Lembaran logam: Lembaran baja sing dicet, lembaran baja tahan karat, utawa liya-liyane. 3).Ketebalan panel: 75mm,100mm,150mm,200mm etc. 4. Kulkas lawang kamar kadhemen: 1) Swing lawang lan ngusapake lawang kanggo pilihan. 2) Swing lawang: manual dibukak, otomatis, etc. 3) Papan lawang digawe karo teknologi mencet khusus materi PU. 4).Pigura lawang: werna baja utawa stainless steel. 5) .Material lumahing: werna baja utawa stainless steel karo film nglindhungi. We offer layanan engineering profesional kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Insinyur berpengalaman bisa mbantu sampeyan nemtokake solusi sing paling apik kanggo aplikasi sampeyan. Saliyane produk standar, kita uga duwe kemampuan kanggo nggawe solusi khusus kanggo aplikasi khusus. Tentang US Hangzhou FAMOUS Steel Engineering Co.,Ltd. (FASECbuildings), khusus ing desain, riset, Pabrik panel kamar kadhemen lan jinis peralatan kulkas. Kita tansah njaga peran utama ing industri mesin Pendingin Cina. FASECbuildings minangka anggota China Refrigeration Institute. Panel lan peralatan kulkas kita wis didol ing saindenging jagad, kayata Ameirca Lor, Amerika Selatan, Eropa, AU / NZ, Asia Tenggara, lan Timur Tengah lan sapiturute. kualitas lan pangiriman ing wektu layanan sawise luwih saka sepuluh taun hard apa. Saiki, kita ngasilake macem-macem panyimpenan kadhemen sing dirakit sing akeh digunakake ing toko supermarket gedhe, ruangan uji coba peralatan industri, pangolahan panganan, pasar grosir produk akuatik, bengkel perusahaan logistik gedhe, katering penerbangan bandara, toko farmasi biologi kimia, penyembelihan ternak, hotel wisata, hotel bintang, restoran kelas atas, ruangan peralatan komunikasi ruangan lan industri liyane. Pelanggan bisa ngirim pitakon kanggo komunikasi luwih teknis lan sauntara bisa ngunjungi situs web freezer: www.chinametalbuildings.com kanggo pilihan produk liyane. Matur nuwun. Sawetara proyek kita
ndeleng rincian
Kamar Dingin Prefabricated Prefabricated Temperatur Gedhe Kanggo Integr...Kamar Dingin Prefabricated Prefabricated Temperatur Gedhe Kanggo Integr...
01

Kamar Dingin Prefabricated Prefabricated Temperatur Gedhe Kanggo Integr...

2019-05-14
Suhu Volume Gedhe Kontrol Prefabricated Cooler Kamar Dingin Kanggo Pusat Distribusi Logistik Terpadu Spesifikasi: Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Brand: FASEC Daya 5kw-200kw Dimensi Ukuran Disesuaikan Unit Pendingin Kompresor Bitzer/Copeland, evaporator, kondensor dll. Sistem kontrol Suhu, kelembaban ,defrosting pendekatan Pendinginan sing dikontrol kanthi otomatis Banyu digawe adhem utawa hawa adhem Klausa dagang: Jumlah Pesenan Minimal: 1 Rega: USD3000 nganti 10000 saben set Rincian Kemasan: Kothak kayu kanggo unit, film sing dibungkus kanggo panel Wektu Pangiriman: Adhedhasar kabutuhan klien Katentuan Pembayaran: L / C, T / T Kapabilitas Pasokan: 200.000 Square Meter saben Wulan Tembung kunci: adhem prefabrikasi, Prefabricated lumaku ing adhem, kamar kadhemen prefabricated Intruksi: Spesifikasi Refrigerasi kamar kadhemen, lumaku ing adhem, peralatan kulkasan. Kamar kadhemen kulkas bisa dirancang kanthi ukuran lan suhu apa wae miturut syarat pelanggan. Aplikasi kamar kadhemen kulkas: Panganan (daging, sayuran, woh-wohan, susu, minuman, obat-obatan, kimia, elektronik, lsp. Kaluwihan kamar: a. Rega kompetitif, layanan apik b. Prodhuksi profesional, kadhemen strukture minangka nderek: Spesifikasi Kamar kadhemen prefabrikasi. (W) * mm (H) (Customized) Kisaran suhu -15 ℃~-35 ℃ Panel Bahan Insulasi Kamar Kelangan: 150 mm kekandelan utawa 200 mm kekandelan polyurethane Jinis Pintu Engsel lawang utawa Sliding door Sistem Pendingin: Kompresor Copeland kompresor ( American Brand) Kompresor Bitzer (Jerman Brand) Sistem Pendingin: Sistem Pendingin Pendingin Udara Evaporator: Sistem Kontrol Refrigerant R404 Kothak kontrol daya Aksesoris kanggo sistem kamar sing adhem Lampu, switch, katup ekspansi lan aksesoris liyane kanggo sistem kamar sing adhem Layanan Pelanggan Dhukungan teknis lan aksesoris seumur hidup pasokan. Kita bisa nindakake selaras miturut syarat pelanggan. Kamar kadhemen kulkasan: 1. Sistem pendinginan kamar kadhemen kulkas: Kompresor, Kondensor, evaporator, Refrigerant. -- unit kondensasi: bitzer, copeland, maneurop, fusheng. 2.Sistem listrik: Siemens lan Schneider komponen listrik utawa liyane. 3.Refrigeration panel jampel kamar kadhemen: nggunakake 100% polyurethane panel jampel, Kapadhetan babagan 38 ~ 46kg / m3, karo gasket, karo api retardant, kekandelan panel: 100mm ~ 200mm, jembaré standar saka panel punika 960mm 1) .Material: PU logam lembaran. 2). Lembaran logam: Lembaran baja sing dicet, lembaran baja tahan karat, utawa liya-liyane. 3).Ketebalan panel: 75mm,100mm,150mm,200mm etc. 4. Kulkas lawang kamar kadhemen: 1) Swing lawang lan ngusapake lawang kanggo pilihan. 2) Swing lawang: manual dibukak, otomatis, etc. 3) Papan lawang digawe karo teknologi mencet khusus materi PU. 4).Pigura lawang: werna baja utawa stainless steel. 5) .Material lumahing: werna baja utawa stainless steel karo film nglindhungi. We offer layanan engineering profesional kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Insinyur berpengalaman bisa mbantu sampeyan nemtokake solusi sing paling apik kanggo aplikasi sampeyan. Saliyane produk standar, kita uga duwe kemampuan kanggo nggawe solusi khusus kanggo aplikasi khusus. Tentang US Hangzhou FAMOUS Steel Engineering Co.,Ltd. (FASECbuildings), khusus ing desain, riset, Pabrik panel kamar kadhemen lan jinis peralatan kulkas. Kita tansah njaga peran utama ing industri mesin Pendingin Cina. FASECbuildings minangka anggota China Refrigeration Institute. Panel lan peralatan kulkas kita wis didol ing saindenging jagad, kayata Ameirca Lor, Amerika Selatan, Eropa, AU / NZ, Asia Tenggara, lan Timur Tengah lan sapiturute. kualitas lan pangiriman ing wektu layanan sawise luwih saka sepuluh taun hard apa. Saiki, kita ngasilake macem-macem panyimpenan kadhemen sing dirakit sing akeh digunakake ing toko supermarket gedhe, ruangan uji coba peralatan industri, pangolahan panganan, pasar grosir produk akuatik, bengkel perusahaan logistik gedhe, katering penerbangan bandara, toko farmasi biologi kimia, penyembelihan ternak, hotel wisata, hotel bintang, restoran kelas atas, ruangan peralatan komunikasi ruangan lan industri liyane. Pelanggan bisa ngirim pitakon kanggo komunikasi luwih teknis lan sauntara bisa ngunjungi situs web freezer: www.chinametalbuildings.com kanggo pilihan produk liyane. Matur nuwun. Sawetara proyek kita
ndeleng rincian
Ukuran Cilik Walk In Freezer Modular Dingin Kamar Kanggo Sayuran Woh lan Daging St...Ukuran Cilik Walk In Freezer Modular Dingin Kamar Kanggo Sayuran Woh lan Daging St...
01

Ukuran Cilik Walk In Freezer Modular Dingin Kamar Kanggo Sayuran Woh lan Daging St...

2019-05-14
Ukuran Cilik Walk In Freezer Modular Dingin Kamar Kanggo Sayuran Woh lan Panyimpenan Daging Spesifikasi: Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Brand: FASEC Daya 5kw-200kw Dimensi Ukuran Kustomisasi Unit Kulkas Bitzer/Copeland kompresor, evaporator, kondensor dll Sistem kontrol Suhu, Kelembapan, defrosting pendekatan Pendinginan otomatis dikontrol Banyu digawe adhem utawa adhem udhara Klausa dagang: Jumlah Pesenan Minimal: 1set Rega: USD3000 nganti 10000 saben set Rincian Kemasan: Kothak kayu kanggo unit, film sing dibungkus kanggo panel Wektu Pangiriman: Adhedhasar kabutuhan klien Katentuan Pembayaran: Kemampuan Pasokan L / C, T / T: 200,000 Meter Persegi saben Wulan Tembung kunci: Kamar kadhemen modular, ruangan kadhemen wadhah, panyimpenan kadhemen modular, Kamar kadhemen sing disesuaikan, Intrudution: Fitur Kamar Dingin Modular: Kisaran suhu: - 60 ~ + 15 ℃ kabeh kasedhiya. Ukuran: Kustomisasi. Fungsi: Fresh-keeping, Freezing, quick-freezing. Fire - bukti. Air-conditioning kabeh kasedhiya.. Sistem kontrol kanthi otomatis. PRODUCT Dingin Kamar Polyurethane ( PU) Panel Sandwich Ketebalan 50, 75, 100, 150 , 200 mm Kapadhetan 38 - 40 – 43 – 46 kg / m3 Jembar 960mm Gabungan Camlock (ilat lan alur) Piring njaba yaiku baja warna utawa baja tahan karat (Stucco embossed utawa wis dicet) Dianggo Wall & Floor & Ceiling Door Pintu geser lan Swing door Walk in freezer Ukuran lan suhu bisa digawe miturut syarat pelanggan 0 °C ~ + 22 °C: Stasiun Komunikasi, Tanduran Jamur, Panyimpenan Obat, Ruang Pengolahan, Ruang Kemasan -5 °C ~ + 5 °C: Pre-Cooling, Tansah Segar, -10 °C ~ -20 °C: Panyimpenan Freezer -25 °C ~ -30 °C: Panyimpenan Suhu Sedheng , Cepet-Beku -35 °C ~ -50 °C: Blast Freezer, Cepet-Freezer DETAIL PANEL JOINT Panel lawang kamar kadhemen disambungake kanthi ilat lan alur lan dikunci bebarengan dening camlock ing saben sisih panel kanggo mesthekake joints nyenyet hawa. * Pengikat desain Cam-kunci kanggo nginstal karo kamar kadhemen tightly lan kuwat * Silika gel digunakake ing panel lawang kamar kadhemen pojok bagean peserta saben panel sandwich kanggo mesthekake sealing sampurna kanggo ngindhari bocor online cooling saka kamar kelangan utawa Kelembapan. nang PU panel terisolasi kanggo refrigeration paling apik lan asil panyimpenan beku DOORS 1) Swing lawang lan lawang Sliding kasedhiya. 2) Swing door: Manual, Automatic kasedhiya etc. 3) Door panel digawe karo teknologi mencet khusus materi PU. 4).Pigura lawang: werna baja utawa stainless steel. 5) Kanthi Heater lan sistem anti-macet. Lawang engsel ana macem-macem jinis kayata godhong siji utawa godhong kaping pindho, tumpang tindih utawa siram. Lawang iki tansah mbukak ing arah metu menyang kiwa utawa tengen. APLIKASI UTAMA Hotel, rumah sakit, bank getih, nyembelih lan pangolahan unggas, budidaya lan pangolahan, budidaya jamur, pangolahan produk pertanian, produksi susu, pangolahan lan logistik farmasi, produksi lan pangolahan minuman, produksi lan pendinginan bir, panyimpenan logistik skala gedhe, kimia pendinginan produk, manufaktur kulit, cetakan injeksi, pendinginan mesin, pendinginan baja, peralatan komunikasi, manufaktur kapal lan liya-liyane. PROYEK SEDULUR Babagan AS Hangzhou FAMOUS Steel Engineering Co.,Ltd. (FASECbuildings), khusus ing desain, riset, Pabrik panel kamar kadhemen lan jinis peralatan kulkas. Kita tansah njaga peran utama ing industri mesin Pendingin Cina. FASECbuildings minangka anggota China Refrigeration Institute. Panel lan peralatan kulkas kita wis didol ing saindenging jagad, kayata Ameirca Lor, Amerika Selatan, Eropa, AU / NZ, Asia Tenggara, lan Timur Tengah lan sapiturute. kualitas lan pangiriman ing wektu layanan sawise luwih saka sepuluh taun hard apa. Saiki, kita ngasilake macem-macem panyimpenan kadhemen sing dirakit sing akeh digunakake ing toko supermarket gedhe, ruangan uji coba peralatan industri, pangolahan panganan, pasar grosir produk akuatik, bengkel perusahaan logistik gedhe, katering penerbangan bandara, toko farmasi biologi kimia, penyembelihan ternak, hotel wisata, hotel bintang, restoran kelas atas, ruangan peralatan komunikasi ruangan lan industri liyane. Pelanggan bisa ngirim pitakon kanggo komunikasi luwih teknis lan sauntara bisa ngunjungi situs web freezer: www.chinametalbuildings.com kanggo pilihan produk liyane. Matur nuwun. PANGENTASAN MORE: Sawetara proyek kita
ndeleng rincian
Konstruksi gudang panyimpenan kadhemen kontrol otomatis lengkap kanggo sayuran lan ...Konstruksi gudang panyimpenan kadhemen kontrol otomatis lengkap kanggo sayuran lan ...
01

Konstruksi gudang panyimpenan kadhemen kontrol otomatis lengkap kanggo sayuran lan ...

30-04-2019
Konstruksi gudang panyimpenan kadhemen kontrol otomatis lengkap kanggo pembekuan panganan sayur-sayuran lan woh-wohan Spesifikasi: Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: FASEC Tipe Panel Sandwich Poliuretan Ketebalan 50,75,100,120,150,200mm Panggunaan Kamar Dingin/ Konstruksi Insulasi Fire retardant B1/B2 Sertifikasi: ISO9001 Klausa Perdagangan 2008: Kuantitas Pesenan Minimal: 100m2 Rega: USD20 nganti 40 saben m2 Rincian Kemasan: Film sing dibungkus lan kertas Kraft ing saben panel Wektu Pangiriman: Adhedhasar kabutuhan klien Katentuan Pembayaran: L/C,T/T Kemampuan Pasokan: 200.000 Meter Persegi saben Sasi Keywords: gudang kadhemen panyimpenan , kamar panyimpenan kadhemen, construction warehouse panyimpenan kadhemen, panyimpenan kadhemen sayur-sayuran, panyimpenan kadhemen woh Pambuka: construction gudang kadhemen 1. bobot entheng cukup kanggo ngurangi expenses bangunan. 2. Wektu bisa disimpen ing proyek bangunan amarga instalasi prasaja. 3. Loro-lorone inti poliester saka panel kasebut minangka bukti geni lan cocog karo standar sing cocog. 4. Daya tahan sing apik kanthi lapisan khusus, garansi baja sing dilapisi warna yaiku 10-15years; umur panel bisa nganti 35 taun kanthi semprotan antirust ing lembaran baja saben 10 taun. 5. Wide sawetara saka materi kanggo pilihan: polystyrene lan polyurethane etc. materi iki duwe koefisien panas kurang lan banget kanggo jampel suhu panas utawa kadhemen. 6. Insulasi swara sing apik nganti 40-50 desibel. 7. Lembaran baja penet nduweni pinggiran sing cetha lan panel kasedhiya ing macem-macem werna. Padha nyukupi syarat kanggo macem-macem gaya bahan bangunan lan apik lan elegan. 8. Becik kanggo desain khusus amarga gampang dibentuk lan dipotong. Panel baja warna kamar kadhemenKetebalan: 0.40mm, 0.43mm, 0.45mm, 0.48mm, 0.50mm Polyurethane kanthi sifat insulasi termal sing apik yaiku bahan sandwich, lan piring njaba digawe saka panel baja warna-warni, sing bisa nyuda transfer panas amarga kanggo prabédan suhu internal lan njaba, lan wis tekan daya maksimum saka panyimpenan kadhemen lan sistem kulkasan. Kamar kadhemen Panel stainless steelKetebalan: 0.40mm nganti 0.8mm Poliuretan kanthi sifat insulasi termal sing apik yaiku bahan sandwich, lan papan sandwich stainless steel digawe saka stainless steel ing njaba, sing bisa nyuda transfer panas amarga beda suhu internal lan eksternal. , lan wis tekan efisiensi maksimal saka sistem kulkas lan kulkas. Panel aluminium antiskid (digunakake ing Lantai) Ketebalan: 2mm, 3mm, 3mm, 4mm Polyurethane kanthi sifat insulasi termal sing apik yaiku bahan sandwich, sing digawe saka panel aluminium antiskid. Bisa nyuda transfer panas sing disebabake dening prabédan suhu internal lan eksternal. Efisiensi paling dhuwur saka sistem refrigerasi lan kulkas wis diraih. Panel aluminium embossed Polyurethane kanthi sifat insulasi termal sing apik yaiku bahan sandwich, lan njaba digawe saka piring aluminium embossed, sing bisa nyuda transfer panas amarga beda suhu internal lan eksternal. Wis tekan efisiensi maksimal saka sistem pendinginan lan pendinginan. Panel lembaran galvanis Poliuretan kanthi sifat insulasi termal sing apik yaiku bahan sandwich, lan njaba digawe saka panel lembaran Galvanis, sing bisa nyuda transfer panas amarga bedane suhu internal lan eksternal. Wis tekan efisiensi maksimal saka sistem pendinginan lan pendinginan. Data uji panel kamar kadhemen Item tes Unit standar spesifik negara Kapadhetan data inspeksi pabrik Kg/m³ 40+/-2 40,91 Kekuwatan tekan kpa ≥160 170 Konduktivitas termal W/(mk) ≤0,024 0,021 Kekuwatan kohesional Mpa >0.10 Bending >0.1 mm ≤8.80 5.92 Kekuwatan kita: ● Fokus ing panel kamar kadhemen luwih saka 20 taun. Kita nggawe produk kanthi ati. ● departemen R & D kuwat nggawe manawa desain cukup lan kualitas banget. ● QC ketat priksa kualitas produk. ● 24 jam layanan online. ● Kerja tim efisiensi dhuwur. ● Nyedhiyani layanan OEM Babagan US Hangzhou FAMOUS Steel Engineering Co., Ltd. (FASECbuildings), khusus ing desain, riset, Pabrik panel kamar kadhemen lan jinis peralatan kulkas. Kita tansah njaga peran utama ing industri mesin Pendingin Cina. FASECbuildings minangka anggota China Refrigeration Institute. Panel lan peralatan kulkas kita wis didol ing saindenging jagad, kayata Ameirca Lor, Amerika Selatan, Eropa, AU / NZ, Asia Tenggara, lan Timur Tengah lan sapiturute. kualitas lan pangiriman ing wektu layanan sawise luwih saka sepuluh taun hard apa. Saiki, kita ngasilake macem-macem panyimpenan kadhemen sing dirakit sing akeh digunakake ing toko supermarket gedhe, ruangan uji coba peralatan industri, pangolahan panganan, pasar grosir produk akuatik, bengkel perusahaan logistik gedhe, katering penerbangan bandara, toko farmasi biologi kimia, penyembelihan ternak, hotel wisata, hotel bintang, restoran kelas atas, ruangan peralatan komunikasi ruangan lan industri liyane. Pelanggan bisa ngirim pitakon kanggo komunikasi luwih teknis lan sauntara bisa ngunjungi situs web freezer: www.chinametalbuildings.com kanggo pilihan produk liyane. Matur nuwun.
ndeleng rincian
Industrial PU Sandwich Panel Konstruksi Gudang Cold Storage kanggo Daging lan ...Industrial PU Sandwich Panel Konstruksi Gudang Cold Storage kanggo Daging lan ...
01

Industrial PU Sandwich Panel Konstruksi Gudang Cold Storage kanggo Daging lan ...

2019-05-14
Konstruksi Gudang Penyimpanan Dingin Panel Sandwich PU Industri kanggo Panyimpenan Panganan Daging lan Laut Spesifikasi: Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: FASEC Tipe Panel Sandwich Poliuretan Ketebalan 50,75,100,120,150,200mm Panggunaan Kamar Dingin/ Isolasi Konstruksi Tahan Kebakaran B1/B90 Sertifikasi B1/B90 :2008 Klausa Perdagangan: Kuantitas Pesenan Minimal: 100m2 Rega: USD20 nganti 40 saben m2 Rincian Kemasan: Film sing dibungkus lan kertas Kraft ing saben panel Wektu Pangiriman: Adhedhasar kabutuhan klien Katentuan Pembayaran: L/C,T/T Kemampuan Pasokan: 200.000 Persegi Meter saben Wulan Tembung kunci: gudang panyimpenan kadhemen , kamar panyimpenan kadhemen, konstruksi gudang panyimpenan kadhemen, panyimpenan kadhemen sayuran, panyimpenan kadhemen woh Pambuka: konstruksi gudang panyimpenan kadhemen 1. Bobot entheng cukup kanggo ngurangi biaya bangunan. 2. Wektu bisa disimpen ing proyek bangunan amarga instalasi prasaja. 3. Loro-lorone inti poliester saka panel kasebut minangka bukti geni lan cocog karo standar sing cocog. 4. Daya tahan sing apik kanthi lapisan khusus, garansi baja sing dilapisi warna yaiku 10-15years; umur panel bisa nganti 35 taun kanthi semprotan antirust ing lembaran baja saben 10 taun. 5. Wide sawetara saka materi kanggo pilihan: polystyrene lan polyurethane etc. materi iki duwe koefisien panas kurang lan banget kanggo jampel suhu panas utawa kadhemen. 6. Insulasi swara sing apik nganti 40-50 desibel. 7. Lembaran baja penet nduweni pinggiran sing cetha lan panel kasedhiya ing macem-macem werna. Padha nyukupi syarat kanggo macem-macem gaya bahan bangunan lan apik lan elegan. 8. Becik kanggo desain khusus amarga gampang dibentuk lan dipotong. Panel baja warna kamar kadhemenKetebalan: 0.40mm, 0.43mm, 0.45mm, 0.48mm, 0.50mmPolyurethane kanthi sifat insulasi termal sing apik yaiku bahan sandwich, lan piring njaba digawe saka panel baja warna-warni, sing bisa nyuda transfer panas amarga prabédan suhu internal lan njaba, lan wis tekan daya maksimum saka panyimpenan kadhemen lan sistem kulkasan. Kamar kadhemen Panel stainless steelKetebalan: 0.40mm nganti 0.8mmPolyurethane kanthi sifat insulasi termal sing apik yaiku bahan sandwich, lan papan sandwich stainless steel digawe saka stainless steel ing njaba, sing bisa nyuda transfer panas amarga beda suhu internal lan eksternal, lan wis tekan efisiensi maksimal saka sistem pendinginan lan pendinginan. Panel aluminium antiskid (digunakake ing Lantai) Ketebalan: 2mm, 3mm, 3mm, 4mmPolyurethane kanthi sifat insulasi termal sing apik yaiku bahan sandwich, sing digawe saka panel aluminium antiskid. Bisa nyuda transfer panas sing disebabake dening prabédan suhu internal lan eksternal. Efisiensi paling dhuwur saka sistem refrigerasi lan kulkas wis diraih. Panel aluminium embossed Polyurethane kanthi sifat insulasi termal sing apik yaiku bahan sandwich, lan njaba digawe saka piring aluminium embossed, sing bisa nyuda transfer panas amarga beda suhu internal lan eksternal. Wis tekan efisiensi maksimal saka sistem pendinginan lan pendinginan. Panel lembaran galvanis Poliuretan kanthi sifat insulasi termal sing apik yaiku bahan sandwich, lan njaba digawe saka panel lembaran Galvanis, sing bisa nyuda transfer panas amarga bedane suhu internal lan eksternal. Wis tekan efisiensi maksimal saka sistem pendinginan lan pendinginan. Data uji panel kamar kadhemen Item tes Unit standar spesifik negara Kapadhetan data inspeksi pabrik Kg/m³ 40+/-2 40,91 Kekuwatan tekan kpa ≥160 170 Konduktivitas termal W/(mk) ≤0,024 0,021 Kekuwatan kohesional Mpa >0.10 Bending >0.1 mm ≤8.80 5.92 Kekuwatan kita: ● Fokus ing panel kamar kadhemen luwih saka 20 taun. Kita nggawe produk kanthi ati. ● departemen R & D kuwat nggawe manawa desain cukup lan kualitas banget. ● QC ketat priksa kualitas produk. ● 24 jam layanan online. ● Kerja tim efisiensi dhuwur. ● Nyedhiyani layanan OEM Babagan US Hangzhou FAMOUS Steel Engineering Co., Ltd. (FASECbuildings), khusus ing desain, riset, Pabrik panel kamar kadhemen lan jinis peralatan kulkas. Kita tansah njaga peran utama ing industri mesin Pendingin Cina. FASECbuildings minangka anggota China Refrigeration Institute. Panel lan peralatan kulkas kita wis didol ing saindenging jagad, kayata Ameirca Lor, Amerika Selatan, Eropa, AU / NZ, Asia Tenggara, lan Timur Tengah lan sapiturute. kualitas lan pangiriman ing wektu layanan sawise luwih saka sepuluh taun hard apa. Saiki, kita ngasilake macem-macem panyimpenan kadhemen sing dirakit sing akeh digunakake ing toko supermarket gedhe, ruangan uji coba peralatan industri, pangolahan panganan, pasar grosir produk akuatik, bengkel perusahaan logistik gedhe, katering penerbangan bandara, toko farmasi biologi kimia, penyembelihan ternak, hotel wisata, hotel bintang, restoran kelas atas, ruangan peralatan komunikasi ruangan lan industri liyane. Pelanggan bisa ngirim pitakon kanggo komunikasi luwih teknis lan sauntara bisa ngunjungi situs web freezer: www.chinametalbuildings.com kanggo pilihan produk liyane. Matur nuwun.
ndeleng rincian
Insulated Frozen Sliding Door Pintu kaca kamar kadhemen karo piranti swing hinged f...Insulated Frozen Sliding Door Pintu kaca kamar kadhemen karo piranti swing hinged f...
01

Insulated Frozen Sliding Door Pintu kaca kamar kadhemen karo piranti swing hinged f...

30-04-2019
Insulated Frozen Sliding Door Pintu kaca kamar kadhemen karo piranti swing hinged kanggo panyimpenan kadhemen Spesifikasi: Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Brand: FASEC Dimensi Ukuran Disesuaikan Ketebalan 100mm/150mm dll Warna Putih Kawat Pemanas 220V/380V utawa miturut voltase lokal Klausa Perdagangan: Jumlah Pesenan Minimal: 1 Rega: USD500 nganti 5000 saben set Rincian Kemasan: Kothak kayu utawa film sing dibungkus kanggo panel lawang Wektu Pangiriman: Adhedhasar kabutuhan klien Katentuan Pembayaran: L/C,T/T Kemampuan Pasokan: 200,000 Meter Persegi saben Wulan Kata kunci: Pintu kamar kadhemen, lawang geser, lawang geser beku, lawang kaca, lawang engsel, lawang ayun, lawang kaca kamar kadhemen, lawang engsel panyimpenan, lawang ayun freezer. Intruksi: Rincian Cepet: Pintu Sliding Kamar Dingin kanthi sistem uwal, supaya sampeyan aman. Kinerja sealing lan insulasi sing apik, ngirit biaya sampeyan. Gampang kanggo operate lan umur layanan dawa. Kekuwatan aluminium alloy utawa stainless steel, awet lan kuwat. Item Cold Room Door in sliding, hinged or swing glass type Functions For cold room/cold storage Dimension Customized Size Panels Cold room PU panels or insulated glass Doors Pintu berengsel , swing door , sliding door Ketebalan 100mm, 150mm Katalog instalasi Disediakan Panel Penutup Baja dicat lembaran, lembaran tahan karat, lembaran aluminium Dhukungan teknis Teknisi bisa dikirim kanggo instalasi. Lawang swing lan lawang Sliding kasedhiya. 2). lawang Swing: Manual, otomatis kasedhiya etc. 3). Panel lawang digawe karo teknologi mencet khusus bahan PU. 4). Rangka lawang: baja warna utawa stainless steel. 5). Kanthi Heater lan sistem anti-macet. Lawang hinged ana macem-macem jinis kayata rwaning siji utawa rwaning pindho, tumpang tindih utawa flush. Lawang iki tansah mbukak ing arah metu menyang kiwa utawa tengen. DETAILS PANEL JOINT Panel lawang kamar kadhemen disambungake bebarengan liwat basa lan alur lan dikunci bebarengan dening camlock ing saben sisih panel kanggo mesthekake joints online nyenyet. * Fastener desain Cam-kunci kanggo nginstal karo kamar kadhemen tightly lan kuwat * Silika gel digunakake ing kadhemen kamar lawang panel pinggiran peserta bagean saben panel sandwich kanggo mesthekake sealing sampurna kanggo supaya cooling online bocor saka kamar kelangan utawa Kelembapan ing panel terisolasi PU kanggo asil panyimpenan lan panyimpenan beku sing paling apik Babagan AS Babagan AS Hangzhou FAMOUS Steel Engineering Co.,Ltd. (FASECbuildings), khusus ing desain, riset, Pabrik panel kamar kadhemen lan jinis peralatan kulkas. Kita tansah njaga peran utama ing industri mesin Pendingin Cina. FASECbuildings minangka anggota China Refrigeration Institute. Panel lan peralatan kulkas kita wis didol ing saindenging jagad, kayata Ameirca Lor, Amerika Selatan, Eropa, AU / NZ, Asia Tenggara, lan Timur Tengah lan sapiturute. kualitas lan pangiriman ing wektu layanan sawise luwih saka sepuluh taun hard apa. Saiki, kita ngasilake macem-macem panyimpenan kadhemen sing dirakit sing akeh digunakake ing toko supermarket gedhe, ruangan uji coba peralatan industri, pangolahan panganan, pasar grosir produk akuatik, bengkel perusahaan logistik gedhe, katering penerbangan bandara, toko farmasi biologi kimia, penyembelihan ternak, hotel wisata, hotel bintang, restoran kelas atas, ruangan peralatan komunikasi ruangan lan industri liyane. Pelanggan bisa ngirim pitakon kanggo komunikasi luwih teknis lan sauntara bisa ngunjungi situs web freezer: www.Chinametalbuildings.com kanggo pilihan produk liyane. Matur nuwun. Sawetara conto proyek lawang kamar kadhemen:
ndeleng rincian
Pintu Geser Kamar Dingin Tahan Api Industri Kanthi Piranti Swing Engsel kanggo ...Pintu Geser Kamar Dingin Tahan Api Industri Kanthi Piranti Swing Engsel kanggo ...
01

Pintu Geser Kamar Dingin Tahan Api Industri Kanthi Piranti Swing Engsel kanggo ...

2019-05-14
Pintu Geser Kamar Dingin Tahan Api Industri Kanthi Piranti Swing Engsel kanggo Kamar Dingin Spesifikasi: Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: FASEC Dimensi Ukuran Disesuaikan Ketebalan 100mm / 150mm dll. Warna Putih Kawat Pemanas 220V / 380V utawa miturut voltase lokal Dagang klausa: Jumlah Pesenan Minimal: 1 Rega: USD500 nganti 5000 saben set Rincian Kemasan: Kothak kayu utawa film sing dibungkus kanggo panel lawang Wektu Pangiriman: Adhedhasar kabutuhan klien Katentuan Pembayaran: L / C, T / T Kemampuan Pasokan: 200,000 Meter Persegi saben Wulan Kata kunci: Pintu kamar dingin, pintu geser, pintu geser beku, pintu kaca, pintu engsel, pintu ayun, pintu kaca kamar dingin, pintu engsel penyimpanan dingin, pintu ayun freezer. Intruksi: Rincian Cepet: Pintu Sliding Kamar Dingin kanthi sistem uwal, supaya sampeyan aman. Kinerja sealing lan insulasi sing apik, ngirit biaya sampeyan. Gampang kanggo operate lan umur layanan dawa. Kekuwatan aluminium alloy utawa stainless steel, awet lan kuwat. Item Cold Room Door in sliding, hinged or swing glass type Functions For cold room/cold storage Dimension Customized Size Panels Cold room PU panels or insulated glass Doors Pintu berengsel , swing door , sliding door Ketebalan 100mm, 150mm Katalog instalasi Disediakan Panel Penutup Baja dicat lembaran, lembaran tahan karat, lembaran aluminium Dhukungan teknis Teknisi bisa dikirim kanggo instalasi. Lawang swing lan lawang Sliding kasedhiya. 2). lawang Swing: Manual, otomatis kasedhiya etc. 3). Panel lawang digawe karo teknologi mencet khusus bahan PU. 4). Rangka lawang: baja warna utawa stainless steel. 5). Kanthi Heater lan sistem anti-macet. Lawang hinged ana macem-macem jinis kayata rwaning siji utawa rwaning pindho, tumpang tindih utawa flush. Lawang iki tansah mbukak ing arah metu menyang kiwa utawa tengen. DETAILS PANEL JOINT Panel lawang kamar kadhemen disambungake bebarengan liwat basa lan alur lan dikunci bebarengan dening camlock ing saben sisih panel kanggo mesthekake joints online nyenyet. * Fastener desain Cam-kunci kanggo nginstal karo kamar kadhemen tightly lan kuwat * Silika gel digunakake ing kadhemen kamar lawang panel pinggiran peserta bagean saben panel sandwich kanggo mesthekake sealing sampurna kanggo supaya cooling online bocor saka kamar kelangan utawa Kelembapan ing panel terisolasi PU kanggo asil panyimpenan lan panyimpenan beku sing paling apik Babagan AS Babagan AS Hangzhou FAMOUS Steel Engineering Co.,Ltd. (FASECbuildings), khusus ing desain, riset, Pabrik panel kamar kadhemen lan jinis peralatan kulkas. Kita tansah njaga peran utama ing industri mesin Pendingin Cina. FASECbuildings minangka anggota China Refrigeration Institute. Panel lan peralatan kulkas kita wis didol ing saindenging jagad, kayata Ameirca Lor, Amerika Selatan, Eropa, AU / NZ, Asia Tenggara, lan Timur Tengah lan sapiturute. kualitas lan pangiriman ing wektu layanan sawise luwih saka sepuluh taun hard apa. Saiki, kita ngasilake macem-macem panyimpenan kadhemen sing dirakit sing akeh digunakake ing toko supermarket gedhe, ruangan uji coba peralatan industri, pangolahan panganan, pasar grosir produk akuatik, bengkel perusahaan logistik gedhe, katering penerbangan bandara, toko farmasi biologi kimia, penyembelihan ternak, hotel wisata, hotel bintang, restoran kelas atas, ruangan peralatan komunikasi ruangan lan industri liyane. Pelanggan bisa ngirim pitakon kanggo komunikasi luwih teknis lan sauntara bisa ngunjungi situs web freezer: www.Chinametalbuildings.com kanggo pilihan produk liyane. Matur nuwun. Sawetara conto proyek lawang kamar kadhemen:
ndeleng rincian
Mini Vegetable Refrigerating Storage room Cold storage engineering constructi...Mini Vegetable Refrigerating Storage room Cold storage engineering constructi...
01

Mini Vegetable Refrigerating Storage room Cold storage engineering constructi...

30-04-2019
Mini Vegetable Refrigerating Storage room Cold storage engineering construction for Seed Grain Cooling Specification: Place of Origer: Zhejiang, China Brand Name: FASEC Power 5kw-200kw Dimensions Customized Size Unit Pendingin Bitzer/Copeland compressor, evaporator, condensor etc. Sistem kontrol Suhu, kelembaban ,defrosting otomatis-kontrol pendekatan Cooling Klausa dagang digawe adhem banyu utawa udhara: Jumlah Pesenan Minimal: 1 Rega: USD3000 kanggo 30000 saben set Rincian Kemasan: Kothak kayu kanggo unit, film dibungkus kanggo panel Wektu Pangiriman: Adhedhasar kabutuhan klien Katentuan Pembayaran: L /C,T/T Kapabilitas Pasokan: 200.000 Meter Persegi saben Wulan Tembung kunci: Teknik panyimpenan Dingin, Proyek Panyimpen Dingin, Konstruksi panyimpenan Dingin, Kulkas Sayuran, panyimpenan kadhemen sayuran, pendinginan biji wiji Pambuka: Fitur: Nyelehake saka suhu kamar nganti - 35 ° C ing sawetara jam! Tansah barang sampeyan ing kahanan sing apik kanggo jangka panjang! Insulasi paling apik bisa ngirit biaya operasi! Unit kulkas sing efektif entuk efek pendinginan sing cepet! Katrangan: Rancang solusi sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan! 1. Kisaran suhu: -15 ℃ ~ -35 ℃ 2. Produk panyimpenan: panganan, obat, bahan obat, bahan baku kimia, lsp. Ukuran kamar kadhemen Pangan & Suhu Tipe lawang & Ukuran Kompresor 2x2x2.5m Buah, + 5C derajat Pintu berengsel 0.8x1. 8m 1HP Embraco 10x5x3m Daging beku, -20C derajat Pintu geser 2.2x2.5m 28HP Bitzer 30x20x5m Seafood, -25C derajat Pintu geser 3x3.5m 4x23HP Kompresor rak 4x23HP Unit kondensasi: R20x5m Unit kondensasi: R40x5) Asli, Kompresor gas R504) Komponen merek sing misuwur ing donya: Schneider, Emerson, Castel, lsp 3) Ora bocor, tes tekanan 2.8MPa liwat produksi, pengerjaan sing apik 4) Desain hemat daya Kondenser hawa adhem: 1) Kabinet minangka piring baja kanthi semprotan plastik, tahan karat 2) Pipa sing ditambahi kanthi mekanik kanthi sirip Aluminium; penggemar njaba; transfer panas sing luwih apik & awet 3) Diuji ing tekanan gas 2.8MPa, ora ana bocor potensial 4) Nitrogen nyebul kabeh Polusi ing sistem pipa, njamin umur evaporator standar: 1) Kabinet baja magnalium, tahan karat 2) Ruang sirip: 4.5mm, 6.0mm lan 9.0mm 3) Pemanas baja tahan karat, defrosting merata Spesifikasi Item Kamar Dingin Ukuran Kamar mm (L) * mm (W) * mm (H) (Disesuaikan) Kisaran suhu -15℃~-35℃ Panel saka Bahan Insulasi Kamar Kelangan: Ketebalan 150 mm utawa poliuretan ketebalan 200 mm Jinis Pintu Engsel utawa Pintu Geser Sistem Pendingin: Kompresor Kompresor Copeland (Merek Amerika) Kompresor Bitzer (Merek Jerman) Sistem Pendingin: Evaporator Sistem Pendingin Pendingin Udara: Sistem Kontrol Refrigerant R404 Kothak kontrol daya Aksesoris kanggo sistem kamar kelangan Lampu, ngalih, tutup expansion lan aksesoris liyane kanggo sistem kamar kelangan Customer Service Lifetime technical support lan aksesoris sumber. Tentang US Hangzhou FAMOUS Steel Engineering Co.,Ltd. (FASECbuildings), khusus ing desain, riset, Pabrik panel kamar kadhemen lan jinis peralatan kulkas. Kita tansah njaga peran utama ing industri mesin Pendingin Cina. FASECbuildings minangka anggota China Refrigeration Institute. Panel lan peralatan kulkas kita wis didol ing saindenging jagad, kayata Ameirca Lor, Amerika Selatan, Eropa, AU / NZ, Asia Tenggara, lan Timur Tengah lan sapiturute. kualitas lan pangiriman ing wektu layanan sawise luwih saka sepuluh taun hard apa. Saiki, kita ngasilake macem-macem panyimpenan kadhemen sing dirakit sing akeh digunakake ing toko supermarket gedhe, ruangan uji coba peralatan industri, pangolahan panganan, pasar grosir produk akuatik, bengkel perusahaan logistik gedhe, katering penerbangan bandara, toko farmasi biologi kimia, penyembelihan ternak, hotel wisata, hotel bintang, restoran kelas atas, ruangan peralatan komunikasi ruangan lan industri liyane. Pelanggan bisa ngirim pitakon kanggo komunikasi luwih teknis lan sauntara bisa ngunjungi situs web freezer: www.chinametalbuildings.com kanggo pilihan produk liyane. Matur nuwun. Sawetara conto proyek teknik panyimpenan kadhemen:
ndeleng rincian