Leave Your Message
Kategori Produk
Produk Diulas
01

Haseup listrik knalpot skylight hiji-garis haseup knalpot skylight tutuwuhan lightin ...

2023-07-28
Pedaran Produk Ngaran produk aluminium hateup kaca luhur kabuka aluminium skylight ganda glazed skylight jandéla bahan Aluminium alloy + kaca Open tipe kere Dimension Bisa ngaropéa Surface Treatment Powder coated, Anodizing, Éléktroforésis, mindahkeun panas pikeun sisikian kai, palapis PVDF Profil Profil: runtuyan béda ; Warna: Pérak, kai, emas, hideung, bodas, kopi, kulawu, ngaropéa Kandel: 1.2 / 1.4 / 1.8 / 2.0mm, ngaropéa pilihan Kaca A: Kaca tunggal: 5,6,8,10,12mm; B: Double glazing: 5mm + 6/9/12/14/15/18/27a + 5mm Triple kaca: 5mm + 12a + 5mm + 12a + 5 mm Kaca bisa dijieun 5/6/8/10/12mm C: Kaca Laminated: 5+ 0.38/0.76/1.52PVB+5mm kaca tempered D: Tinted/reflect/tempered/insulating/frosted/low-e/radiasi-shielding kaca E:Héjo/Silver/Gray/Teh/Eunteung/Blue/Emas Palapis Hardware OEM, merek Cina Ngaran Produk: Aluminium alloy listrik knalpot skylight Fitur Produk: ventilasi knalpot. Cai mibanda insulasi kuat sarta struktur waterproof. Bisa dikaitkeun jeung panyalindungan seuneu. Nalika skylight dibuka pinuh, jumlah maksimum haseup nyaéta 60°. Sudut bukaan maksimum nyaéta 60°. Luhureun jandela aya dina sudut 30 derajat ka permukaan ningkatna. drainase alus dina usum panas, euweuh salju dina usum tiis, kadali jauh, cahaya listrik, skylight haseup. tightness hawa, tightness cai, résistansi tekanan angin luyu jeung GB / T7106-2008; cahaya kinerja meets sarat GB / T1176-2002. Bahan pigura jandela: profil alloy aluminium, lalawanan compressive kuat na Kakuatan 160N / mm2, kakuatan ngahasilkeun 110N / mm2, karasa HV≤58. Bahan cahaya: Kaca palastik pilihan, kaca kaamanan, papan lampu polycarbonate, serat kaca poliéster papan cahaya, jsb Tipe Jandela: Bisa jadi tipe tunggal atawa tipe sambungan, nu mangrupakeun kombinasi antara sababaraha jenis tunggal. Panjang liang skylight nyaéta 1500mm (sababaraha 2000mm). Ukuran jandela séjén bisa dirancang dumasar kana dimensi husus. Mangsa jaminan: 2 taun (kaca teu katutupan ku jaminan) Onsite Produk némbongkeun FAQ Q1: Sabaraha harga pikeun jandéla jeung panto? A: Urang boga bahan béda pikeun harga. Gumantung kana ukuran anjeun anu bakal nunjukkeun kualitas mana anu cocog pikeun anjeun ti tim insinyur kami Q2: Kumaha tiasa kéngingkeun inpormasi spésifikasi pikeun jandéla sareng panto? A: Ngan ngirimkeun nami produk atanapi poto ka kami, tim desain kami bakal ngirim anjeun detil naon anu anjeun pikahoyong langsung. Q3: Kumaha anjeun tiasa kéngingkeun biaya pengiriman ka nagara anjeun? A: 1. Ngabejaan urang naon produk ahir anjeun rék dibeuli 2. Ninggalkeun rinci consignee ka kami 3. Konfirmasi dinten nu rék ngilikan eta Pikeun tilu patarosan ieu, tim pengiriman barang urang bakal meunang harga ka anjeun dina hiji poé . Q4: Kumaha anjeun tiasa kéngingkeun kasus proyék nyata ti kami? A: Tunjukkeun naon anu anjeun ngawangun poto situs atanapi poto desain 3D. Kami bakal ngirim kasus kami ka anjeun naon anu urang lakukeun sateuacan Q5: Iraha tiasa pangiriman? A: Waktu pangiriman nyaéta 7-10days / 10-15days / 15-25days. Gumantung kana kuantitas anjeun mesen atanapi kumaha gancang pikeun proyék-proyék anjeun hoyong ngalereskeun. Urang bakal ngalakukeun kaputusan pikeun anjeun nurutkeun requests Anjeun.
nempo jéntré
01

Alumtimes Gedong Facades Modern Audi Sheet 3D Tembok Pikeun Cladding System Pikeun ...

29-03-2023
Spésifikasi: Perlakuan Permukaan PVDF Lukisan / Powder Coating / Kayu Grain Coating Brand PPG / AkzoNobel / Tiger / KCC Bahan Kelas Aluminium, AA1100H24,1060H24, 3003H24, 5005H24 Jenis Produk Layar Dekoratif, Partisi Layar, Layar Divider Kamar. Prosés Fabricating motong, Bending, Jointing, las, Polishing, Perlakuan permukaan. Pola Pilihan Desain ngaropéa sadia, Desain ODM. Sadia Kandel 0.5mm ~ 20mm Nyarankeun Dimensi 1200x 2400mm,1500x 3000mm, Ukuran ngaropéa. Inpormasi anu dipikaresep ku anjeun: Sértipikat: SGS, ISO 9001:2000, CE, jsb MOQ: 1 sqm pikeun ketebalan ≤ 3.0mm, 1000 sqm pikeun ketebalan> 3.0mm Waktu pangiriman: sakitar 20 dinten, gumantung kana gambar panel sareng kuantitas Istilah Pembayaran : 30% TT sateuacanna, 70% Balance saméméh loading, LC dina tetempoan Kamampuh Produksi: 100000SQM Per Bulan More Service: OEM, Sampel leutik bébas Produksi Utama: Aluminium Single Panel (Flat Seam / Seamless), Square Column Aluminium Cover (Seam / Seamless), Round Column Aluminium Cover (Seam / Seamless), Perforated Aluminium Single Panel, Meshed Aluminium Panel, Ukiran Aluminium Panel, jsb Ngawanohkeun kami kualitas luhur lambar aluminium, sampurna pikeun rupa-rupa aplikasi. Lambaran aluminium kami dijieun tina 100% aluminium murni, mastikeun durability alus teuing jeung lalawanan korosi. Kalayan rentang ketebalan tina 0.2mm mun 10mm sarta rubak maksimum 2200mm, lambar aluminium urang bisa ngaropéa pikeun minuhan kabutuhan husus Anjeun. Urang ogé nawarkeun rupa-rupa rengse permukaan, kaasup digosok, brushed, sarta anodized. Lambaran aluminium kami idéal pikeun rupa-rupa aplikasi, kalebet konstruksi, transportasi, bungkusan, sareng manufaktur industri. Éta hampang tapi kuat, janten pilihan anu saé pikeun struktur anu peryogi daya tahan sareng kalenturan. Kauntungannana panel aluminium Panel aluminium nawarkeun sababaraha kaunggulan leuwih bahan séjén, nyieun eta pilihan populér pikeun rupa-rupa aplikasi. Di dieu aya sababaraha kaunggulan konci panels aluminium: 1.Lightweight: panels aluminium anu lightweight, sahingga gampang pikeun ngangkut tur masang. Hal ieu ngajadikeun aranjeunna pilihan idéal pikeun aplikasi dimana beurat mangrupa perhatian, kayaning dina industri aerospace. 2.Strength: Sanajan beurat lampu maranéhanana, panels aluminium anu incredibly kuat sarta awét. Éta tiasa tahan kondisi cuaca ekstrim, sahingga cocog pikeun aplikasi outdoor. 3.Corrosion-tahan: panels Aluminium anu kacida tahan ka korosi, nu ngajadikeun eta pilihan gede pikeun pamakéan di lingkungan laut atanapi dimana paparan ka Uap mangrupa perhatian. 4.Versatile: panels Aluminium anu kacida customizable sarta bisa dipaké dina rupa-rupa aplikasi. Éta tiasa dipotong, dibengkokkeun, sareng dibentuk pikeun nyocogkeun desain naon waé, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun tujuan hiasan sareng fungsional. 5.Low pangropéa: panels Aluminium merlukeun pisan saeutik pangropéa, nyieun eta pilihan ongkos-éféktif pikeun ngawangun facades, signage, sarta aplikasi sejenna. 6.Eco-friendly: panels Aluminium anu 100% recyclable, nyieun eta pilihan sustainable pikeun maranéhanana anu paduli lingkungan. Gemblengna, kaunggulan tina panels aluminium ngajadikeun eta pilihan populér pikeun rupa-rupa aplikasi, ti wangunan facades kana komponén aerospace.
nempo jéntré
01

Aluminium dipiguraan unitized témbok curtain modular adul kaca glazed pikeun kantor ...

30-04-2019
Aluminium dipiguraan témbok curtain unitized adul kaca glazed modular pikeun gedong kantor jéntré Gancang: 1. Unitized témbok curtain kaca pikeun instalasi gancang 2. Aluminium jeung kaca unitized facades 3. insulated na laminated unit kaca triple 4. Modular témbok curtain kaca 5. Modular curtain gilap tembok Saatos ngembangkeun taun ', grup urang geus robah jadi hiji kontraktor péngkolan-konci integral pikeun sagala rupa wangunan jeung konstruksi. Janten urang gaduh kapasitas dina sababaraha desain proyék ageung & ngawangun dumasar kana kontrol anggaran anu nyugemakeun. Ngabagéakeun klien sangkan inquiries langsung dina naon jenis rékayasa wangunan atawa wangunan sabudeureun harga bahan. Tim rékayasa profésional kami sok di dieu pikeun nawiskeun desain sareng harga anu disesuaikan. Prinsip kami nyaéta One Trial Order Bring Content Cooperation! Spésifikasi: Bahan: spésifikasi: Panjangna 4m atanapi sasuai sarat palanggan Width 1.5m atanapi sasuai sarat palanggan Jangkungna 0.2m atanapi sasuai sarat palanggan Sistem témbok tirai kaca Unitized diwangun ku unit kaca ageung anu didamel sareng digilap di jero pabrik. dikirim ka situs konstruksi. Sakali anjog di situs, unit lajeng bisa hoisted onto anchors disambungkeun ka wangunan naon wangunan beton atawa baja. Kualitas luhur, alatan tolerances ketat tina fabrikasi di lingkungan-dikawasa iklim, ngan hiji ciri khas tina tipe ieu sistem. Kusabab teu aya kaca dina situs, kauntungan utama anu sanés tina ngagunakeun sistem unitized nyaéta laju pamasangan anu langkung gancang. Sistim nu bisa dipasang dina sapertilu tina waktos sistem iteuk-diwangun nu hartina loba situs nyimpen waktu. Sistim ieu ogé cocog pikeun kasus dimana aya volume badag tina panels unitized prefabricated diperlukeun, dimana aya biaya tanaga gawé lapangan luhur (sahingga mindahkeun tanaga gawé ka tanaga gawé pabrik leuwih ongkos-éféktif), dimana kinerja luhur diperlukeun (pikeun angin). beban, hawa / panyalindungan Uap, kinerja seismik / blast), pikeun struktur jangkung, jeung kaayaan leuwih teratur pikeun optimasi panel. Ngan hiji unit-ka-unit splice (biasana hiji lambar silikon atawa patch) perlu dilapang-disegel, sarta ngan hiji jangkar per mullion perlu napel na beungeut atawa luhureun slab lanté. Interlocking unitized anggota pigura témbok curtain kaca nu weatherized pikeun ngégél hiji sejen, duanana horisontal jeung vertikal. Ieu accommodates ékspansi termal jeung kontraksi, gerakan diferensial antar-carita, creep beton, foreshortening kolom, jeung / atawa gerakan seismik. Paling sistem témbok curtain unitized dipasang dina cara sequential sabudeureun unggal tingkat lanté, pindah ti handap ka luhur wangunan. Aplikasi CARA MILIH TI STICK sareng UNITIZED CURTAINWALL SYSTEMS Kriteria Pamilihan Stick Curtain wall Unitized Curtain wall Ukuran Proyék Leutik Besar Konfigurasi Tembok Kompleks (Loba parobahan dina pesawat, misalna soffit, sudut, jsb) Repetitive (expanses badag tina témbok datar) Joint Pola Acak Garis sill horizontal seragam Glazing Field Factory Gerakan Antar-carita Kawates pisan pigura Inter-locking nampung gerakan Kontrol Kualitas Tunduk kana variabel situs (Lingkungan sareng alat) Dikendalikeun kaayaan pabrik Modifikasi Bisa dipotong-to-pas dina widang Pra-rékayasa Subjek Sealing ka variabel loka sealing widang Minimal Biaya Buruh Lapang High (Loba bagian pikeun lagu jeung ngumpul) Low Lapang Buruh Lilana Slow Fast (Sering setelan 75 sq-ft atawa leuwih per unit) Aksés jeung Kasalametan aksés exterior diperlukeun Atur ti interior (Exterior pilihan) Sanajan unitized, pre-glazed Sistim témbok curtain utamana cocog pikeun konstruksi wangunan luhur-naékna atawa proyék kalawan jumlah badag pengulangan modul atawa iraha wae Sistim sapless 4 sided diperlukeun; eta oge dipake populér dina sagala ukuran proyék nu tungtutan eta. Naha proyek Anjeun merlukeun sistem framing baku atawa custom, kami sanggup ngarancang, fabricate tur masang témbok curtain adul kaca sakumaha per kabutuhan Anjeun, ku nyadiakeun produk kualitas. Sadaya sistem témbok curtain adul pre-glazed kami dijieun, dirakit sarta glazed dina lingkungan dikawasa fasilitas manufaktur urang. Ieu bakal mawa kadali kualitas leuwih gede jeung kamampuhan pikeun pr-ngawangun modul pigura urang saméméh struktur wangunan urang erected; éta ogé pohara mantuan pikeun ngagancangkeun nutup-di wangunan, saprak tim instalasi kami tiasa dianggo dina bagian wangunan sakumaha aranjeunna sadia; bari ngaminimalkeun reureuh alatan kondisi cuaca. Kiwari sistem témbok curtain unitized geus jadi padika pikaresep keur enclosing wangunan, sabab leuwih pamilik wangunan, arsiték jeung kontraktor nyimpulkeun mangpaat jenis ieu konstruksi. Sistem Unitized ngamungkinkeun wangunan jadi enclosed gancang, nu bisa mantuan pikeun nyepetkeun prosés konstruksi ngarah ka penjajahan saméméhna. Prosés fabrikasi pikeun sistem unitized leuwih konsisten ti pikeun témbok curtain dijieunna tina iteuk, sakumaha sistem témbok unitized diwangun dina ampir hiji fashion garis assembly, jero rohangan, sarta dina kaayaan lingkungan dikawasa.
nempo jéntré
01

Ganda Glazed Lapisan Kaca Facade Curtain Tembok Multi Storey Steel Gedong Pikeun ...

2019-05-15
Ganda Glazed Lapisan Kaca adul Curtain Tembok Gedong Steel Multi Storey Pikeun Mall Usaha Rincian Gancang: 1. Unitized kaca curtain témbok pikeun instalasi gancang 2. Aluminium jeung kaca unitized facades 3. insulated na laminated unit kaca triple 4. Modular témbok curtain kaca 5. Modular témbok curtain glazed Saatos ngembangkeun taun ', grup urang geus robah jadi hiji kontraktor péngkolan-konci integral pikeun sagala rupa wangunan jeung konstruksi. Janten urang gaduh kapasitas dina sababaraha desain proyék ageung & ngawangun dumasar kana kontrol anggaran anu nyugemakeun. Ngabagéakeun klien sangkan inquiries langsung dina naon jenis rékayasa wangunan atawa wangunan sabudeureun harga bahan. Tim rékayasa profésional kami sok di dieu pikeun nawiskeun desain sareng harga anu disesuaikan. Prinsip kami nyaéta One Trial Order Bring Content Cooperation! Spésifikasi: Bahan: spésifikasi: Panjangna 4m atanapi sasuai sarat palanggan Width 1.5m atanapi sasuai sarat palanggan Jangkungna 0.2m atanapi sasuai sarat palanggan Sistem témbok tirai kaca Unitized diwangun ku unit kaca ageung anu didamel sareng digilap di jero pabrik. dikirim ka situs konstruksi. Sakali anjog di situs, unit lajeng bisa hoisted onto anchors disambungkeun ka wangunan naon wangunan beton atawa baja. Kualitas luhur, alatan tolerances ketat tina fabrikasi di lingkungan-dikawasa iklim, ngan hiji ciri khas tina tipe ieu sistem. Kusabab teu aya kaca dina situs, kauntungan utama anu sanés tina ngagunakeun sistem unitized nyaéta laju pamasangan anu langkung gancang. Sistim nu bisa dipasang dina sapertilu tina waktos sistem iteuk-diwangun nu hartina loba situs nyimpen waktu. Sistim ieu ogé cocog pikeun kasus dimana aya volume badag tina panels unitized prefabricated diperlukeun, dimana aya biaya tanaga gawé lapangan luhur (sahingga mindahkeun tanaga gawé ka tanaga gawé pabrik leuwih ongkos-éféktif), dimana kinerja luhur diperlukeun (pikeun angin). beban, hawa / panyalindungan Uap, kinerja seismik / blast), pikeun struktur jangkung, jeung kaayaan leuwih teratur pikeun optimasi panel. Ngan hiji unit-ka-unit splice (biasana hiji lambar silikon atawa patch) perlu dilapang-disegel, sarta ngan hiji jangkar per mullion perlu napel na beungeut atawa luhureun slab lanté. Interlocking unitized anggota pigura témbok curtain kaca nu weatherized pikeun ngégél hiji sejen, duanana horisontal jeung vertikal. Ieu accommodates ékspansi termal jeung kontraksi, gerakan diferensial antar-carita, creep beton, foreshortening kolom, jeung / atawa gerakan seismik. Paling sistem témbok curtain unitized dipasang dina cara sequential sabudeureun unggal tingkat lanté, pindah ti handap ka luhur wangunan. Aplikasi CARA MILIH TI STICK sareng UNITIZED CURTAINWALL SYSTEMS Kriteria Pamilihan Stick Curtain wall Unitized Curtain wall Ukuran Proyék Leutik Konfigurasi Tembok Besar (Loba parobahan dina pesawat, misalna soffit, juru, jsb) Repetitive (expanses badag tina témbok datar) Joint Pola Acak Garis sill horizontal seragam Glazing Field Factory Gerakan Antar-carita Kawates pisan pigura Inter-locking nampung gerakan Kontrol Kualitas Tunduk kana variabel situs (Lingkungan sareng alat) Dikendalikeun kaayaan pabrik Modifikasi Bisa dipotong-to-pas dina widang Pra-rékayasa Subjek Sealing ka variabel situs Minimal sealing widang Biaya Buruh Luhur (Seueur bagian pikeun ngalacak sareng ngarakit) Lapang Buruh Ladang Lemah Lambat Gancang (Sering netepkeun 75 sq-ft atanapi langkung per unit) Aksés sareng Kasalametan Aksés luar diperyogikeun Disetél tina interior (Exterior opsional) Sanajan unitized, pre-glazed Sistim témbok curtain utamana cocog pikeun konstruksi wangunan luhur-naékna atawa proyék kalawan jumlah badag pengulangan modul atawa iraha wae Sistim sapless 4 sided diperlukeun; eta oge dipake populér dina sagala ukuran proyék nu tungtutan eta. Naha proyek Anjeun merlukeun sistem framing baku atawa custom, kami sanggup ngarancang, fabricate tur masang témbok curtain adul kaca sakumaha per kabutuhan Anjeun, ku nyadiakeun produk kualitas. Sadaya sistem témbok curtain adul pre-glazed kami dijieun, dirakit sarta glazed dina lingkungan dikawasa fasilitas manufaktur urang. Ieu bakal mawa kadali kualitas leuwih gede jeung kamampuhan pikeun pr-ngawangun modul pigura urang saméméh struktur wangunan urang erected; éta ogé pohara mantuan pikeun ngagancangkeun nutup-di wangunan, saprak tim instalasi kami tiasa dianggo dina bagian wangunan sakumaha aranjeunna sadia; bari ngaminimalkeun reureuh alatan kondisi cuaca. Kiwari sistem témbok curtain unitized geus jadi padika pikaresep keur enclosing wangunan, sabab leuwih pamilik wangunan, arsiték jeung kontraktor nyimpulkeun mangpaat jenis ieu konstruksi. Sistem Unitized ngamungkinkeun wangunan jadi enclosed gancang, nu bisa mantuan pikeun nyepetkeun prosés konstruksi ngarah ka penjajahan saméméhna. Prosés fabrikasi pikeun sistem unitized leuwih konsisten ti pikeun témbok curtain dijieunna tina iteuk, sakumaha sistem témbok unitized diwangun dina ampir hiji fashion garis assembly, jero rohangan, sarta dina kaayaan lingkungan dikawasa.
nempo jéntré
01

Australia AS Standar Aluminium Frame Kaca Facade Curtain Tembok Pikeun Commercia ...

2020-04-07
Australia AS Standar Aluminium Frame Kaca adul Curtain Tembok Pikeun Komérsial Gedong Kantor Tembok curtain anu jadi aplikasi populér pikeun kaca photovoltaic dina wangunan. Aranjeunna ngawenangkeun pamilik pikeun ngahasilkeun kakuatan tina daérah gedong anu henteu pernah dipikirkeun. Wangunan janten pembangkit listrik nyata, ngajaga daya tarik desain, estetika, efisiensi sareng fungsionalitas. Duanana Silicon amorf jeung kaca Silicon kristalin bisa dipaké pikeun aplikasi curtain, sarta milih hiji atawa sejen bakal gumantung kana preferensi design anjeun, kabutuhan énergi, sarta sarat terangan. PV Kaca pikeun témbok curtain asalna frameless, sarta eta bisa dirakit kana sagala sistem komérsial. Ti prospektif mékanis, kontraktor glazing bakal ngurus instalasi na, lajeng kontraktor listrik bakal interconnect unit. Tingkat pancaran cahaya katingali anu béda ogé mangrupikeun pilihan. Hiji sistem témbok curtain has bisa ngagabungkeun PV Kaca semi-transparan pikeun wewengkon visi, bareng jeung kaca pinuh poék pikeun spandrel nu. Strategi ieu nyumbang kana optimalisasi ngahasilkeun énergi ti élévasi, bari ngajaga pintonan unobstructed. Téknologi sistem: Pilihan bahan gratis (baja atanapi kai), pikeun lebar profil tina 50 mm Profil antarmuka anu sami pikeun mullions sareng transoms Tumpang tindih via profil sealing overarching tunggal sareng horisontal sareng tingkat drainase anu béda. alat screws Alternatif téhnik ngaropéa basajan ngagunakeun studs baja pikeun tabung baja jeung ketebalan témbok tina 4 mm Idéal pikeun façades nangtung sarta polygon, glazing sloped jeung struktur spasial Glazing ti luar jeung screws katempo atawa disumputkeun spésifikasi: Ngaran Produk PV Kaca Curtain Tembok Tipe Produk Tembok Tirai Fitur Modeling, Hiasan, Insulasi Panas, Kaamanan Warna Disesuaikeun Biasa Ketebalan Profil & ketebalan kaca gumantung kana iklim lokal sareng kecepatan angin Ukuran Ukuran Disesuaikeun Perawatan permukaan PVDF, Palapis bubuk (Akzo Nobel atanapi merek Terkenal anu sanés) atanapi Sertifikasi Disesuaikeun ISO9001-2000, CHINA SQUARE & ROUND COMMITTEE DNV Hardware Roto hardware, GU hardware, Siegenia Hardwarefrom Germany or Kinlong or Customized Applicable place Exterior building/Hotel/Shopping mall Notice Pls kirimkeun gambar detil, draw élévasi, 3Dpictures, lokasi wangunan, jeung speed angin pikeun itungan naon. panalungtikan husus, PLS bageur nawaran reureuh di nyebut keur cutatan. Fitur: 1. Tembok curtain full-kaca pinuh transparan sarta sagala-di-view, sarta pursues bursa sarta integrasi antara spasi jero tur luar. Jalma bisa jelas ningali sakabeh sistem struktur kaca, ku kituna ngahurungkeun sistem struktural tina peran ngarojong kana pisibilitas kinerja sarta pikeun demonstrate rasa estetika arsitéktur, tipe, hirarki jeung kesan spasi. 2. Sistim nu mangrupa lampu di beurat, sarta fitur Pilihan basajan tina bahan, ngolah di pabrik, konstruksi saum sareng pangropéa merenah. Ogé, éta gampang pikeun ngabersihan. 3. Pikeun pangaruh enriching élévasi arsitéktur, sistem ieu unparalleled, tur mangrupakeun perwujudan sampurna élmu modern jeung téhnologi dina hiasan wangunan. Biaya modul PV anu dipasang dina fasad tiasa diimbangi sawaréh ku biaya infill glazing anu aranjeunna ganti. Di seueur tempat, aya subsidi atanapi sks pajeg pikeun ngabantosan biaya heula. Generasi kakuatan PV tiasa signifikan. Dina hiji skenario modeling, dimana arrays adul-terintegrasi dianggap nutupan wewengkon spandrel nyanghareup kidul wangunan kantor suburban, kaluaran kakuatan PV sarua jeung 25% tina kaperluan cahaya wangunan urang diantisipasi. Kaseueuran proyék demonstrasi mangrupikeun skala anu langkung alit. Di AS, urang ngarasakeun ongkos listrik rélatif low, jadi leresan BIPV kudu dumasar kana kriteria lian ti waktu payback. Nalika masarakat mimiti ngakuan biaya émisi jangka panjang tina sumber listrik bahan bakar fosil konvensional, persamaan ieu bakal robih. Ngan hiji unit-ka-unit splice (biasana hiji lambar silikon atawa patch) perlu dilapang-disegel, sarta ngan hiji jangkar per mullion perlu napel na beungeut atawa luhureun slab lanté. Interlocking unitized kaca curtainwall anggota pigura anu weatheripped pikeun ngégél hiji sarua séjén, duanana horisontal jeung vertikal. Ieu accommodates ékspansi termal jeung kontraksi, gerakan diferensial antar-carita, creep beton, foreshortening kolom, jeung / atawa gerakan seismik. Paling sistem curtainwall unitized dipasang dina cara sequential sabudeureun unggal tingkat lanté, pindah ti handap ka luhur wangunan. Aplikasi: CARA MILIH TI PV GLASS CURTAIN DINDING SISTEM Kriteria Pamilihan Stick Curtainwall PV Kaca Curtain témbok Ukuran Proyék Leutik Besar Konfigurasi Tembok Komplek (Loba parobahan dina pesawat, misalna soffits, juru, jsb) Repetitive (expanses badag tina témbok datar) Pola Joint Seragam Acak Garis Sill Horisontal Lapang Kaca Pabrik Gerakan Antar-carita Kawates pisan Pigura antar-konci nampung gerakan Kontrol Kualitas Tunduk kana variabel situs (Lingkungan sareng peralatan) Dikendalikeun kaayaan pabrik Modifikasi Bisa dipotong-to-pas di lapangan Pra-rékayasa Sealing Tunduk kana variabel situs Minimal médan sealing Biaya Buruh Lapang Luhur (Seueur bagian pikeun dilacak sareng dirakit) Lapang Lapang Durasi Buruh Lemah Lambat (Sering netepkeun 75 sqft atanapi langkung per unit) Aksés sareng Kasalametan Aksés luar diperyogikeun Disetél tina interior (Exterior opsional) Sadayana sistem témbok curtain adul pre-glazed kami anu fabricated, dirakit na glazed dina lingkungan dikawasa fasilitas manufaktur urang. Ieu bakal mawa kadali kualitas gede tur kamampuhan pikeun pre-konstruksi modul pigura kami saméméh struktur wangunan urang erected; éta ogé pohara mantuan pikeun ngagancangkeun nutup-di wangunan, saprak tim instalasi kami tiasa dianggo dina bagian wangunan sakumaha aranjeunna sadia; bari ngaminimalkeun reureuh alatan kondisi cuaca. Kiwari sistem témbok curtain unitized geus jadi padika pikaresep keur enclosing wangunan, sabab leuwih pamilik wangunan, arsiték jeung kontraktor nyimpulkeun mangpaat jenis ieu konstruksi. Sistem Unitized ngamungkinkeun wangunan jadi enclosed gancang, nu bisa mantuan pikeun nyepetkeun prosés konstruksi ngarah ka penjajahan saméméhna. Prosés fabrikasi pikeun sistem unitized leuwih konsisten ti pikeun témbok curtain dijieunna tina iteuk, sakumaha sistem témbok unitized diwangun dina ampir hiji fashion garis assembly, jero rohangan, sarta dina kaayaan lingkungan dikawasa.
nempo jéntré
01

UK Britania BS Standar Certified ngaropéa Kaca curtain témbok Aluminium Alloy ...

2020-04-07
Inggris Inggris BS Standar Certified ngaropéa Kaca curtain Wall Aluminium Alloy Windows jeung Panto panto alloy aluminium sarta jandéla tingal panto na jandéla dijieunna tina alloy aluminium extruded propil salaku pigura, stiles, jeung bahan kipas. Éta disebut lawang alloy aluminium sarta jandéla, atawa panto aluminium sarta jandéla pikeun pondok. Panto sareng jandéla alloy aluminium kalebet panto komposit kai sareng plastik sareng jandéla anu nganggo alloy aluminium salaku rod pangrojong (rod anu nanggung sareng ngirimkeun beurat sareng beban sorangan), anu disebut salaku panto komposit aluminium-kai sareng jandéla, komposit aluminium-plastik. panto jeung jandéla. Klasifikasi: 1. Nurutkeun kana bahan jeung pungsi panto na jandéla, maranéhna bisa kasarna dibagi kana kategori di handap ieu: panto kai jeung jandéla, panto baja jeung jandéla, revolving panto anti maling panto, panto otomatis, panto plastik sarta jandéla, revolving panto, beusi lawang kembang jeung jandéla, panto baja palastik jeung jandéla, panto stainless steel sarta jandéla, panto jeung jandéla alloy aluminium, panto jeung jandéla Fiberglass. ⒉Nurutkeun mode bubuka, éta bisa dibagi jadi: datar kabuka, pamisah, push jeung narik, tilepan, overhang, eversion jeung saterusna. Spésifikasi: Profil Aluminium Alloy Thermal-break atawa non-thermal-break Ketebalan 1.4mm pikeun jandéla 2.0mm pikeun panto Surface Treatment ngaropéa (Bubuk-coated / Anodized / Éléktroforésis / Fluorocarbon, jsb) Warna ngaropéa (Lega pikeun pilihan tina beungkeut warna). atawa warna RAL) Tipe ngaropéa (Low-e / Tempered / Reflektif / floated / kerung / Laminated, jsb) Glazed Tunggal / Ganda / Triple (pikeun wewengkon tiis tur wewengkon siklon) Ketebalan Tunggal: 5mm-12mm Ganda: 5mm + 6A + 5mm / 5mm + 9A + 5mm / 6mm + 9A + 6mm, jsb. Low-E Double Glazing: 5 + 12A + 5 kaca, 6 + 12A + 6 kaca, jsb Laminated Kaca: 4mm + 0.38pvb + 4mm / 6mm + 0.76pvb + 6mm, jsb. Warna Disesuaikeun: Jelas / Tinted (Grey/Blue/Light Héjo, jsb) Hardware Cina Top Brand (Kin Long), Greman (Roto), Siegenia, Italia (Guise,ALU-K), jsb Sealant EPDM, Silicone Sealant Otherparts reungit / layar stainless steel / Jero blinds / Grid, jsb Fitur: 1. Kayu: bahan dijieunna tina-precision tinggi titanium-magnésium-aluminium alloy (dikuatkeun profil karasa) bahan aluminium kalayan ketebalan témbok 1.2, nu mangrupa husus dijieun ku téhnologi luhung tina technicians profésional. Asalna di Jepang, Koréa Kidul, sareng populer di Éropa sareng Amérika, éta janten gaya hiasan bumi énggal di daérah basisir Cina dina abad ka-21. 2. Gemblengna gaya: elegan jeung anca Daun panto lega ngabogaan rentang lawang badag, nu ngidinan kamar pikeun mibanda leuwih terangan jeung leuwih spasi; jeung desain unik tina lagu groundless ngamungkinkeun aksés unimpeded; kabayang gantung luhur ngagunakeun katrol kualitas luhur-kakuatan luhur, nu bisa geser mulus, quietly tur mulus Aya ampir euweuh noise nalika muka jeung nutup, sarta katrol nu bisa kadorong tur ditarik normal pikeun leuwih ti 100.000 kali; daun panto téh novél jeung geulis, nu sorangan tetempoan geulis di kamar urban sempit, nu ngajadikeun anjeun nikmat tur rileks. Produk séri ngageser panto ngagantung masihan anjeun gambar anu elegan tina kahirupan sareng lamunan anu henteu terbatas kalayan gaya bukaan anu lega sareng kombinasi anu lega tina gaya anca sareng klasik. 3. Fitur produk: ⒈ pangaruh interaksi alus, noise low, euweuh taneuh rail, gampang pikeun ngabersihan. ⒉ Kaca karajinan anu ditampilkeun disampurnakeun sareng profil aloi titanium-magnésium-aluminium kualitas luhur, gelas semi-permeabel atanapi impervious nunjukkeun rohangan kapribadian anu éndah; ⒊No deformasi, euweuh robah warna ka warna, teu gampang ruksakna, simpen spasi, cocog fléksibel, basajan tur geulis. 4. Lingkup aplikasi Balkon partisi, partisi study, partisi dapur, partisi pangkeng, partisi kantor, ruang tamu jeung partisi kamar makan, WC, jsb Titanium-magnésium alloy aluminium nongkrong panto ngageser, panto ayun, panto ngageser, jeung panto tilepan téh. utamana dihasilkeun dina Foshan, Guangdong, 80% nu ngumpul di Nanhai, Foshan. Nalika ngalakukeun produk sapertos kitu, kualitas, harga, karajinan sareng saatos-jualan langkung populer di kalangan palanggan Aya seueur pabrik. 5. kinerja Sealing: ⒈Aitightness 2, Watertightness 3, insulasi termal 4, insulasi sora Alus durability, gampang ngagunakeun jeung mertahankeun. Panto alloy aluminium sarta jandéla teu corroded, teu diudar, teu layu atawa gugur, ampir euweuh pangropéa diperlukeun, sarta umur jasa tina suku cadang pisan panjang. Pangaruh hiasan anu elegan. Panto sareng jandéla alloy aluminium gaduh pilem oksida jieunan sareng ngawarnaan pikeun ngabentuk lapisan pilem komposit. Pilem komposit ieu henteu ngan ukur tahan korosi, tahan ngagem, tapi ogé ngagaduhan résistansi seuneu anu tangtu, sareng glossna luhur pisan. Aluminium alloy panto na jandéla boga beurat lampu, processing tepat na assembly, ngarah nu panggampangna tur fleksibel pikeun muka jeung nutup tanpa noise. Saluyu jeung trend jalma modern pikeun ngudag gaya elegan dina hiasan.
nempo jéntré
01

Alur WPC waterproof kerung outdoor kayu komposit Decking

2020-07-31
Groove WPC Waterproof Hollow Outdoor Wood Composite Decking Rincian Produk Bahan komposit dimangpaatkeun ku kai, HDPE tina daur ulang kelas A sareng aditif. Unggal angkatan bahan baku diuji di lab urang sateuacan ngahasilkeun. Papan dek diuji sareng CEN, standar ASTM D pikeun pasar EU, sareng laporan tés anu aya hubunganana ogé. Bahan Kayu Komposit Plastik Ukuran W150 * H21mm Kahirupan Jasa 20 taun Perlindungan Lingkungan 100% didaur Pangropéa Henteu kedah dijaga, henteu aya lukisan Warna Antik, Emas, Sun cherry, Jati, Canary Teak, Walnut, Kai Inca, Kulawu Klasik, Sandalwood Beureum, Hideung Walnut, Mahoni, Sapele, Cina Beureum, Hideung Cendana, Cedar Surface Embossing, Sikat Aplikasi Residential outdoor, Resort, mall balanja, réstoran, kantor, taman, taman, jsb Fitur 1. Sigana jeung karasaeun kawas kai alam 2. 100% non -toksik, non-formaldehida, ramah lingkungan 3. Cai-buktina; rinyuh-buktina 4. Taya cracking, anti dampak jeung dénsitas luhur 5. Anti UV, fastness warna alus 6. Taya lem, teu perlu cet sarta bisa dicét 7. instalasi gampang tur pangropéa low 8. Cuaca tahan
nempo jéntré
01

Interior Kai Plastik komposit WPC Door

2020-07-31
Bahan: Kai Plastik komposit Door Core Bahan: WPC jeung kai Veneer Bahan: WPC Buka Style: Fungsi ayun: Waterproof Batin Layout: Kapadetan sedeng Grid Ukuran baku: 2090mm * 920mm * 45mm (H * W * TH) 2090mm * 900mm * 45mm (H*W*TH) 2090mm*840mm*45mm(H*W*TH) 2090mm*740mm*45mm(H*W*TH) 2090mm*700mm*45mm(H*W*TH) 2090mm*640mm*45mm(H * W * TH) Asesoris: Konci kualitas luhur, cecekelan, hinges Warna: Sakur warna bisa pilihan atawa customed Bungkusan: EPE jero + Palindung sudut palastik + karton kuat luar 1. Panto Protection Lingkungan No formaldehida, leuwih hade tinimbang standar E0, No TVOC jeung polusi logam beurat, bisa minuhan standar ékspor Éropa. 2. Waterproof Door 100% waterproof, Uap buktina, asam & alkali tahan, teu bucking deformasi, teu cracking, pohara alus pikeun pamakéan di wewengkon basisir. 3.Anti rinyuh Anti serangga, bisa dipaké pikeun lila. 4.Security seuneu-retardant, bisa ngahontal kelas B1. 5. Hayu anjeun mikaresep spasi swasta Soundproof, sora ngurangan kana 22 db sanggeus nutup panto. 6. Rékayasa & lawang ékonomi Instalasi Gancang tur mibanda sababaraha masalah sanggeus-jualan. Ngahémat waktos, ngahémat hariwang. Warna ngaropéa Desain COLOR Desain ngaropéa sarta spésifikasi nu katampa Bahan Baku Kai Plastik Komposit Ukuran (L * W * H) 2090 * 800 * 45mm, sarta Fitur ngaropéa Eco, Aman jeung Sehat, kinerja stabil, dampproof, waktos jasa lila, harga kalapa, waktos kalungguhan pondok Pilihan Fungsi waterproof / Seuneu Dipeunteun / Soundproof ... jsb Aplikasi Interior & exterior panto Kaunggulan: 1.Customized design sadia, OEM & ODM sadia. 2.Environmental panyalindungan, 100% recyclable, Free formaldehida. 3.Watterproof, Anti korosi, Uap-buktina. 4. Alus ngawarnaan 5. Bentuk tetep 6. Bisa diolah 7. Awét pikeun 50 taun
nempo jéntré
01

200x100x50mm padet kristal kaca blok bata

2020-09-28
50x100x200mm digosok padet kaca bata transparan blok pikeun partisi témbok hotél Kaca bata mangrupakeun blok atawa produk kaca kerung dijieunna tina kaca transparan atawa berwarna atawa produk kalawan glazing permukaan block. Ayeuna, ubin kaca anu populér di pasar utamina kalebet ubin kaca, ubin mosaik kaca (mosaics), sareng ubin kaca kerung. Dina kalolobaan kasus, bata kaca dipaké salaku tembok, layar, partitions, jsb Ngaran Produk Blok kaca padet Ukuran 200x100x50mm, 240x50x50mm, 246x116x53mm Warna Jelas, héjo, biru, pink, bulao poék, coklat, jsb Fitur 1. Pervious mun lampu tapi teu transparanxxx 2. Insulasi sora 3. Résistansi termal tinggi 4. Konduksi panas low 5. Inténsitas tinggi 6. Mampuh endure korosi 7. pelestarian panas 8. insulasi beueus Aplikasi Kaca Blok atawa Bata Kaca mangrupa wangunan anyar produk dihias. Desainna geulis & méwah. Gampang & merenah pikeun diwangun & loba dipaké dina témbok dihias di kamar atawa di luar.
nempo jéntré
01

Kaca Silencer Louver Storefront curtain témbok Fireproof PVDF

2021-06-09
Kaca Silencer Louver Storefront Curtain Tembok Fireproof PVDF The aluminium veneer curtain témbok dijieunna tina kualitas luhur sarta-kakuatan luhur pelat alloy aluminium, ketebalan dawam nyaéta 1.5, 2.0, 2.5, 3.0MM, model nyaeta 3003, sarta kaayaan H24. . Struktur na utamana diwangun ku panels, stiffeners na juru. Kodeu sudut bisa langsung dibentuk ku bending na punching panel, atawa riveting kodeu sudut dina sisi leutik panel. stiffener disambungkeun jeung screw las listrik tukangeun dewan (screw ieu langsung dilas dina tonggong dewan) sangkan eta sakabeh padet, nu greatly ngaronjatkeun kakuatan sarta rigidity tina témbok curtain aluminium veneer, sarta ensures flatness nu. dina pamakéan jangka panjang Gelar, angin jeung résistansi gempa. Upami insulasi sora diperyogikeun, insulasi sora efisiensi tinggi sareng bahan insulasi panas tiasa dipasang di jero piring aluminium. Spésifikasi: Ngaran Produk Aluminium Veneer Curtain Tembok tipe katempo / halimunan témbok curtain; témbok curtain unitized; lancah curtain témbok Komposisi kaca Kaca ngambang, kaca laminated, kaca tempered, kaca low-E, kaca tinted, Low-E kaca jsb ketebalan 1) Lebar Jalur Aluminium: 6A, 9A, 12A, 15A, 17A, 19A 2)Katebalan Kaca: 3mm -19mm Ukuran Normal: 4mm + 6A / 9A / 12A + 4mm; 6mm + 6A / 9A / 12A + 6mm 8mm + 6A / 9A / 12A + 8mm jsb ukuranana Salaku sarat customer urang. Ukuran Max: 3000mm x 8000mm Ukuran Min: 200mmx200mm. Warna Jelas, bodas, perunggu, biru, kulawu, héjo, héjo poék, F-héjo, inten biru, sagara bulao Wangun 1, satengah bunderan 2, sagi opat 3, arch 4, bentuk husus kaeusi Gas 1, hawa 2, vakum 3 ,argon, jsb Aplikasi (1)Gedong kantor, rumah sakit, hotél, imah jeung wangunan kalayan sarat pemanasan atawa cooling. (2) Pikeun dipaké dina munara kontrol bandara, jandéla karéta jeung lingkungan séjén nu peryogi diatur Bandara jeung wangunan deukeut jalan tol jeung karéta, nu merlukeun insulasi sora sipat ACC set lengkep kaasup. gasket, silikon, karét sealant, screws. Palapis Semprot Lukisan; Galvanisasi; Bubuk coated Steel kode Q235-B; Q345-B; Stainless steel Quality control GB / T19001-2000 ---- ISO9001: 2000 Fitur: 1. Tembok curtain aluminium boga rigidity alus, beurat lampu jeung kakuatan tinggi. Panel témbok curtain aluminium ngagaduhan résistansi korosi anu saé, sareng cet fluorocarbon tiasa salami 25 taun. 2. Tembok curtain aluminium boga workmanship alus. Lempeng aluminium bisa diolah jadi rupa-rupa wangun geometri kompléks kayaning pesawat, busur na beungeut buleud ku nganut prosés processing munggaran lajeng lukisan. 3. Tembok curtain aluminium teu gampang pikeun kokotor, gampang pikeun ngabersihan jeung mertahankeun. The non-adhesiveness tina pilem palapis fluorine ngajadikeun hésé pikeun rereged pikeun taat kana beungeut cai, sarta mibanda kabersihan alus. 4. Pamasangan témbok curtain aluminium téh merenah tur gancang. Plat aluminium kabentuk di pabrik, sareng situs konstruksi henteu kedah dipotong sareng dibenerkeun. 5. Tembok curtain aluminium bisa didaur ulang tur dipaké deui, nu alus pikeun panangtayungan lingkungan. Pelat aluminium tiasa didaur ulang 100%, sareng nilai daur ulang langkung luhur. Tembok curtain aluminium boga tékstur unik, warna euyeub tur tahan lila, sarta penampilan sarta wangun bisa diversified, sarta bisa sampurna digabungkeun jeung bahan témbok curtain kaca jeung batu curtain bahan témbok. Penampilan anu sampurna sareng kualitas anu saé ngajantenkeun éta populer sareng juragan. Beurat hampangna ngan ukur hiji-kalima marmer sareng sapertilu tina témbok curtain kaca, anu ngirangan beban dina struktur wangunan sareng pondasi, sareng biaya pangropéa Low, rasio kinerja-harga anu luhur. Lempeng aluminium komposit dijieunna tina dua lapisan 0.5mm plat aluminium murni jero jeung luar (0.2 ~ 0.25mm pikeun pamakéan indoor). Lapisan tengah nyaéta poliétilén kandel 3 ~ 4mm (PE atanapi polivinil klorida PVC) ku cara ngagulung sareng beungkeutan panas. Produkna tina spésifikasi anu tangtu. Plat datar, sapertos 1220mm × 2440mm. The cet fluorocarbon dina beungeut pelat aluminium komposit éksternal ieu ogé réngsé ku roller palapis na rolling sarta beungkeutan panas dina hiji waktu. Ketebalan palapis umumna sakitar 20μm. Kaunggulan tina pelat aluminium komposit anu beurat hampang, permukaan lemes, flatness alus, sarta arah anu sarua. Henteu aya bédana warna sareng kamampuan prosés dina situs anu saé, anu nyayogikeun kaayaan pikeun ngarobih parobihan ukuran témbok éksternal anu disababkeun ku kasalahan konstruksi dina situs, ngirangan siklus pangolahan bengkel sareng pondok waktos instalasi. Panels tina panels aluminium komposit kudu diolah jadi panels témbok salila instalasi. Kahiji, panels kudu dipotong nurutkeun ukuran desain sekundér. Nalika motong panel, ukuran tilepan sareng tempatna kedah dipertimbangkeun. Sacara umum, ngeunaan 30mm ditambahkeun dina saban gigir. Nurutkeun kana témbok curtain Numutkeun parusahaan instalasi, laju ngahasilkeun papan motong umumna 60% nepi ka 70%. The cut dewan komposit perlu grooved on opat sisi, nyaeta, motong lambar aluminium jero sarta lapisan palastik tina rubak tangtu, ngan nyésakeun lambaran aluminium luar ketebalan 0.5mm, teras melu edges ka sudut 90 derajat, sarta lajeng nganggo profil aluminium sangkan ukuran sarua Sub-pigura disimpen dina alur ngagulung tina plat aluminium-plastik. Beungeut handap sub-pigura kabeungkeut kana tonggong piring aluminium-plastik jeung lem struktural. Opat sisi narilep dipasang ka luar sub-pigura ku riveting. Aya tulang rusuk reinforcing pikeun mastikeun kakuatan mékanis tina wallboard nu. tulang rusuk reinforcing mangrupakeun bahan aluminium sarta kabeungkeut ku napel struktural. Sababaraha métode informal ukur ngalereskeun opat juru dewan komposit jeung aluminium angled. tulang rusuk reinforcing dibeungkeut ku pita dua sisi, nu teguh Greatly diskon. The aluminium alloy veneer umumna 2 ~ 4mm plat alloy aluminium. Nalika nyieun wallboard, pamrosésan lambar logam munggaran dilaksanakeun dumasar kana sarat desain sekundér, sareng ujungna langsung narilep. Opat juru anu tekanan tinggi dilas kana bentuk alur kedap. Di tukangeunana, baut panyambung sareng tulang rusuk ditangtayungan ku cara las listrik sareng penanaman paku. Saatos karya lambar logam réngsé, cet fluorocarbon disemprot, biasana dua palapis sareng tilu palapis, kalayan ketebalan pilem cet 30-40μm. The aluminium alloy veneer téh gampang pikeun ngolah kana busur sarta multi-narilep edges atawa sudut akut, nu bisa minuhan kaperluan endlessly ngarobah hiasan témbok exterior dinten ieu, sarta beunghar kelir. Warna bisa dipilih di will nurutkeun rarancang jeung sarat nu boga urang, nu bener broadens arsiték spasi design urang.
nempo jéntré
01

UK Britania Standar Gedong Integrated Photovoltaic Kaca Facades

2021-07-19
UK Britania Standar Gedong Integrated Photovoltaic Kaca Facades Gancang rinci: 1. Tunggal atawa Double-Silver Tinted Kaca 2. Reflective Laminated Kaca kalawan Low-E palapis insulasi pilem 3. Kawih Spandrel Kaca Isolasi Termal 4. Opaque Tempered tipe Glazing Saatos ngembangkeun taun ', grup urang geus robah jadi hiji kontraktor péngkolan-konci integral pikeun sagala rupa wangunan jeung konstruksi. Janten urang gaduh kapasitas dina sababaraha desain proyék ageung & ngawangun dumasar kana kontrol anggaran anu nyugemakeun. Ngabagéakeun klien sangkan inquiries langsung dina naon jenis rékayasa wangunan atawa wangunan sabudeureun harga bahan. Tim rékayasa profésional kami sadayana siap di dieu pikeun nawiskeun desain sareng harga anu disesuaikan. Prinsip kami nyaéta Hiji Perintah Percobaan Bawa Kerjasama Kontén! Spandrel Kaca bisa dipaké dina sagala rupa aplikasi. Aplikasi anu pas pikeun kaca spandrel fritted keramik nyaéta masangkeunana dina bukaan anu gaduh insulasi warna seragam atanapi panci tukang anu ngaleungitkeun kamungkinan maca-liwat atanapi ningali kaca dina pangiriman. Lamun dipigawé leres, kaca ngan bisa ditempo ti exterior wangunan, kalawan panonpoe reflecting ti beungeut kaca. Salaku bagian pangpentingna tina jandéla, kaca nempatan bagian pangbadagna wewengkon, pikeun cahaya indoor na outdoor sarta peran misah. Urang tiasa ngalakukeun nurutkeun pangabutuh beragam customer pikeun konfigurasi ilmiah sarta jasa custom pribadi. Klién bisa milih ti kabeungharan produk kaca pikeun milih, pikeun ngahontal aspék fungsional jeung hiasan tina kabutuhan individu. Kaca float normal standar, kaca kaamanan tempered atawa kaca toughened, kaca bodas dahar peuting, kaca tint, kaca palapis, kaca seni, kaca kerung ganda atawa glazing ganda, kaca LOW E, kaca kaamanan laminated PVB, kaca frosted, glazing ganda kalawan grill jero, kaca tempered arched, jsb SPESIFIKASI PRODUK Tipe Modul PNG150M-485 PNG150M-490 PNG150M-495 PNG150M-500 PNG150M-505 Kaluaran dipeunteun (Pmp/Wp) 357,7 361,2 365,92 sirkuit pondok 9.88 9.93 9.99 Buka circuit tegangan(Voc) 47,6 47,8 48,0 48,2 48,3 Arus kakuatan maksimum (Impp) 9,04 9,09 9,15 9,2 9,25 Tegangan kakuatan maksimum (Vmpp) 39,6 39,7 39,9 40,1 40,1 9,15 9,09 9,15 9,02 Suhu lingkungan 20ºC, AM1. 5, Kecepatan Angin 1m / s Aya seueur WARNA FINISH anu béda pikeun dipilih, sapertos Gray, Bronze, Black, Silver, Wood Grain, sareng anu sanésna. The perlakuan Surface tiasa PVDF Cotaed / Power palapis / Anodizing jsb handap mangrupa bagan warna Ral bisa dituturkeun nepi. Sistem Tembok Tirai Kaca Diwangun Stick merlukeun pamasangan ku buruh anu terampil dina situs, ningkatkeun biaya pamasangan sareng nyababkeun sababaraha masalah kontrol kualitas. Sanajan kitu, pamasangan dina situs ngamungkinkeun pikeun leuwih gampang detailing sambungan na tolerances badag dina struktur wangunan. Kauntungannana sistem tongkat diwangun asalna tina tabungan ongkos na leuwih sistem unitized. Dina proyék leutik, skala teuing leutik sangkan eta ekonomis mun prefabricate panels, jadi ditambahkeun dina situs waktu jeung ongkos patut biaya Unit luhur pakait sareng sistem unitized skala leutik. Ku sabab kitu, sistem anu diwangun ku iteuk biasana dianggo dina proyék-proyék leutik dugi ka pertengahan.
nempo jéntré
01

Australia Standar Certified Aluminium Kaca Windows jeung Tembok Curtain

2021-07-20
Australia Standar Certified Aluminium Kaca Windows jeung Tembok Curtain Tembok curtain kaca wangunan luhur-naékna modern ngagunakeun kaca kerung diwangun ku kaca eunteung jeung kaca biasa, sarta antar-lapisan ieu ngeusi hawa garing atawa gas inert. Kaca insulasi dibagi jadi dua lapisan sareng tilu lapisan. Kaca insulating dua lapisan diwangun ku dua lapisan kaca sarta pigura disegel pikeun ngabentuk spasi sandwich; kaca tilu-lapisan diwangun ku tilu lapisan kaca pikeun ngabentuk dua spasi antar-lapisan. Kaca insulasi boga kaunggulan insulasi sora, insulasi panas, résistansi ibun, résistansi Uap, sareng résistansi tekanan angin anu kuat. Numutkeun pangukuran, nalika hawa luar -10 ° C, suhu di hareup jandela kaca single-layer nyaeta -2 ° C, sedengkeun hawa indoor ngagunakeun tilu-lapisan kaca insulating nyaeta 13 ° C. Dina usum panas panas. , ganda-lapisan kaca insulating bisa meungpeuk 90% tina panas radiasi panonpoé. Cahya panonpoé masih bisa nembus témbok curtain kaca, tapi lolobana panonpoé teu ngarasa panas. Kamar kalawan témbok curtain kaca kerung tiasa haneut dina usum tiis sarta tiis dina usum panas, greatly ngaronjatkeun lingkungan hirup. Spésifikasi: Ngaran Produk Aluminium dipiguraan Glazed Metal Curtain Tembok tipe témbok curtain katempo / halimunan; témbok curtain unitized; lancah curtain témbok Komposisi kaca Kaca ngambang, kaca laminasi, kaca tempered, kaca low-E, kaca tinted, Low-E kaca jsb ketebalan. 1) Aluminium Strip Width: 6A, 9A, 12A, 15A, 17A, 19A 2) Ketebalan Kaca: 3mm -19mm Ukuran Normal: 4mm + 6A / 9A / 12A + 4mm; 6mm + 6A / 9A / 12A + 6mm 8mm + 6A / 9A / 12A + 8mm jsb ukuranana Salaku sarat customer urang. Ukuran Max: 3000mm x 8000mm Ukuran Min: 200mmx200mm. Warna Jelas, bodas, perunggu, biru, kulawu, héjo, héjo poék, F-héjo, inten biru, sagara bulao Wangun 1, satengah bunderan 2, sagi opat 3, arch 4, bentuk husus kaeusi Gas 1, hawa 2, vakum 3 ,argon, jsb Aplikasi (1)Gedong kantor, rumah sakit, hotél, imah jeung wangunan kalayan sarat pemanasan atawa cooling. (2) Pikeun dipaké dina munara kontrol bandara, jandéla karéta jeung lingkungan séjén nu peryogi diatur Bandara jeung wangunan deukeut jalan tol jeung karéta, nu merlukeun insulasi sora sipat ACC set lengkep kaasup. gasket, silikon, karét sealant, screws. Palapis Semprot Lukisan; Galvanisasi; Bubuk coated Steel kode Q235-B; Q345-B; Stainless steel Quality control GB / T19001-2000 ---- ISO9001: 2000 Pigura-didukung témbok curtain kaca nyaéta témbok curtain kaca dirojong ku pigura logam sabudeureun panel kaca, utamana kaasup: Buka pigura témbok curtain kaca: Buka pigura curtain kaca. témbok nyaéta témbok curtain kaca jeung anggota pigura logam kakeunaan dina beungeut luar. Ieu husus The profil emas pigura, sarta panel kaca geus pinuh study dina alur tina profil. Ciri na nyaeta profil alloy aluminium sorangan boga fungsi ganda struktur rorongkong jeung kaca tetep. Buka pigura témbok curtain kaca teh formulir paling tradisional, kinerja paling loba dipaké tur dipercaya. Dibandingkeun sareng témbok curtain kaca pigura disumputkeun, leuwih gampang pikeun minuhan sarat tingkat téhnologi konstruksi. Pigura disumputkeun témbok curtain kaca: Pigura logam tina témbok curtain kaca pigura disumputkeun disumputkeun tukangeun kaca, sarta pigura logam teu bisa ditempo di luar. Hidden pigura kaca curtain témbok bisa dibagi jadi dua rupa pinuh disumputkeun pigura kaca curtain témbok jeung pigura semi-disumputkeun témbok curtain kaca. Karakteristik struktural tina témbok curtain kaca pigura disumputkeun nyaéta: kaca téh luar pigura aluminium, sarta kaca ieu kabeungkeut pigura aluminium kalawan silicone sealant struktural. Beban témbok curtain utamana gumantung kana sealant nu.
nempo jéntré