Warta

  • Video en vivo de la casa contenedor de un cliente brasileño

    https://www.famoussteel.com/uploads/project-onsite-.mp4 Kali ieu, palanggan di Brazil ngagaleuh 2000 sét imah wadahna ti kami.Saatos barang dugi ka situs éta, palanggan dipasang sadayana imah wadahna dina waktos anu paling pondok.Aranjeunna wareg pisan ku kualitas p ...
    Maca deui
  • kualitas luhur galvanized pasagi harga low rectangular pipe pasagi tubular steel tube baja karbon

    https://www.famoussteel.com/uploads/steel-galvanized-pipe.mp4 Pipa pasagi baja mangrupikeun jinis pipa baja struktural kerung anu ngagaduhan bagian silang pasagi.Biasana dianggo dina konstruksi, rékayasa, sareng industri manufaktur pikeun sababaraha aplikasi.Pipa baja kuadrat nyaéta ...
    Maca deui
  • situs konstruksi pikeun Melbourne

    #fasecbuildings#constructionsite#bestplayer#Constructionframing#heavysteel#builder #usmarket#generalcontractor #arsitek #sidinghouse #pabrikasi #kontraktor #chinasupplier #steelstructure #purlin #steelstuds #buildng Perusahaan kami Hangzhou FAMOUS Steel Engineering Co., Ltd. (USEU Metal Manufactur. ..
    Maca deui
  • Australia Standard Prefab Expandable Container House Ékspor ka Pasar Selandia Anyar

    Australia Standar Prefab Expandable Wadahna House diékspor ka Pasar Selandia Anyar Hiji pangiriman imah expandable ilaharna nujul kana pangiriman imah modular nu bisa dimekarkeun atawa ngaropéa kana waktu salaku kabutuhan homeowner robah.Imah-imah ieu dirarancang pikeun fleksibel, kalayan pre ...
    Maca deui
  • Selandia Anyar 300 susunan proyék imah staf

    http://www.fasec-prefabhouse.com http://www.fasecbuildings.com Dinten ieu kami nampi gambar asrama dina situs anu dikirim ku palanggan Selandia Anyar taun ka tukang.Imah prefabricated mangrupikeun bagian penting tina pasar perumahan Amérika.Aya seueur kauntungan pikeun ngawangun bumi di pabrik.Pikeun ujian ...
    Maca deui
  • Pameran Dagang Cina (UAE) 2022

    Kami Hatur nuhun Ka Sadayana Pikeun Nyéépkeun Waktos Anjeun Nganjang ka Booth Kami Di Dubai 2022. Ieu Kasenangan Anu Leres Tepang sareng Sadayana Sareng Ieu Kasempetan Anu Saé Pikeun Nampilkeun Koléksi sareng Garis Usaha Kami.Pikeun Sakur Patarosan Atawa Inpormasi Anu Anjeun Boga Saatos Pameran, Punten Entong Punten Ngahubungi...
    Maca deui
  • 6 Jinis Umum Kaca pikeun Windows

    1. Float Glass Pikeun pinuh ngartos rupa-rupa kaca, Anjeun kudu ngarti heula kaca float.Kaca ngambang téh ngan kaca rapuh biasa, sarta eta dijieunna tina kaca molten.Gelas molten dituang kana kaleng, anu ngamungkinkeun éta nyandak bentuk panél kaca ageung.Kaca float ieu mah...
    Maca deui
  • Kauntungan tina Balustrades Kaca

    Hiji kauntungan utama masang balustrades kaca nyaéta kamampuhna pikeun nambahkeun touch of sophistication modern kana wangunan mana wae nu eta dipasang di. dijual deui.Jenis ieu beautification imah ...
    Maca deui
  • Panto jeung Windows ti Ningbo ka Papua Nugini kiwari

    Panto jeung Windows ti Ningbo ka Papua Nugini kiwari

    3 alesan pikeun milih jandela jeung panto aluminium Jandela jeung panto aluminium jadi pilihan beuki populér pikeun wangunan kontemporer, boh tina sudut pandang padumukan jeung komérsial.Upami anjeun hoyong ningkatkeun tingkat kaamanan, insulasi atanapi estetika...
    Maca deui
  • Naon panel ukiran logam sareng aplikasina?

    Ukiran Metal Insulasi Board Metal Caving Tembok Panel The ukiran dewan insulasi logam diwangun ku tilu bagian: bahan permukaan, bahan inti jeung bahan jero.Kauntungannana nyaéta: kageulisan jangka panjang, insulasi sora anu saé sareng kinerja tahan seuneu, kinerja insulasi termal anu kuat ...
    Maca deui
  • Kumaha ngajaga panto ngageser aluminium

    Dina kahirupan sapopoe, loba pamakéna milih panto ngageser aluminium, éta panyalindungan lingkungan karbon low, harga sedeng, jeung hiasan kuat, cocog pikeun instalasi di kamar mandi, dapur jeung lingkungan lembab lianna.Éta kuat, warna, jinis gelas langkung seueur, dina waktos anu sami tibatan jinis anu sanés ...
    Maca deui
  • Isolasi wadahna pengiriman barang ka Karawang

    Sadaya wadah pengiriman barang lebar sami, sareng seueurna gaduh dua ukuran jangkungna sareng panjang standar.Sapertos kitu, aranjeunna nyayogikeun unsur modular anu tiasa digabungkeun kana struktur anu langkung ageung.Ieu simplifies desain, tata, jeung angkutan.Kusabab aranjeunna parantos dirarancang pikeun interlock pikeun ngagampangkeun mobilitas ...
    Maca deui
Chat Online WhatsApp!