Избрана производ

Нови пристигнувања

Совршен зграда Решенија

Од дизајн до инсталација, заштеда на вашата цена

Кои сме ние

Хангжу ПОЗНАТИ Инженеринг копродукции, ООД. (FASECbuildings)  се фокусира на дизајн и изградба на разни објекти, структурни градежни челик и челични производи поврзани со снабдување. Под поддршка на структурните гигант HF индустриска група (сега наречен како KNSN),  FASECbuildings  доби многу странски проекти од проектот инженеринг, изработка, изградба, логистика и монтажа Упатство итн и да станат професионални во работата странски проект, посебно во САД и ЕУ стандард инженеринг и управување со проекти аспекти.

WhatsApp Онлајн Chat!