Featured Product

Arritje të reja

Perfect Solutions Ndërtimi

Nga projektimi të instalimit, duke kursyer kosto TUAJ

Kush Jemi Ne

Hangzhou FAMOUS çeliku Engineering Co., Ltd. (FASECbuildings)  të përqëndrohet në hartimin dhe Ndërtimi i objekteve të ndryshme, të ndërtimit çeliku strukturore dhe produktet e çelikut të lidhura me furnizimin. Nën mbështetjen e gjigantit strukturore HF Industriale Group (tani quhet si KNSN),  FASECbuildings  ka marrë një shumë prej projekteve të huaja nga inxhinieri i projektit, fabrikimit, ndërtim, logjistike dhe udhëzime Instalimi etj dhe të bëhet më profesionale në operimin e projektit të huaj, posaçërisht në SHBA-BE standarde inxhinieri dhe menaxhimin e projekteve aspekte.

WhatsApp Online Chat!