Product Bintang

Baru

Solutions Building Perfect

Saka DESIGN TO INSTALASI, daya iki biaya YOUR

Sapa Wae

Hangzhou misuwur Steel Engineering Co., Ltd. (FASECbuildings)  fokus ing Design & Construction saka macem-macem bangunan, construction baja struktural lan produk-related baja nyediakke. Ing dhukungan saka buta struktural HF Group Industrial (Saiki disebut minangka KNSN),  FASECbuildings  nampa akèh proyèk manca saka Engineering project, Pengolahan, Konstruksi, Logistic lan Instalasi Penyuluhan etc. lan dadi luwih profesional ing operasi project manca, khusus ing US-EU engineering lan project management aspèk standar.

Tampilan Online Chat!