Leave Your Message
Kategori Produk
Produk Unggulan
01

Lampu asap knalpot listrik siji-line asap knalpot skylight tanduran lampu...

2023-07-28
Deskripsi Produk Nama produk aluminium roof glass top open alumunium skylight double glazed skylight windows Material Aluminium alloy + glass Open type Awning Dimension Bisa disesuaikan Surface Treatment Powder Coated, Anodizing, Electrophoresis, Transfer panas untuk biji kayu, coating PVDF Profil Profil: seri beda ; Warna: Perak, kayu, emas, ireng, putih, kopi, abu-abu, disesuaikan Ketebalan: 1.2 / 1.4 / 1.8 / 2.0mm, pilihan Kaca sing disesuaikan A: Kaca tunggal: 5,6,8,10,12mm; B: Kaca ganda: 5mm + 6/9/12/14/15/18/27a + 5mm Kaca Triple: 5mm + 12a + 5mm + 12a + 5 mm Kaca bisa dibuat 5/6/8/10/12mm C: Kaca laminasi: 5+ 0.38/0.76/1.52PVB+5mm kaca tempered D: Berwarna/mencerminkan/tempered/isolasi/beku/rendah-e/kaca pelindung radiasi E: Hijau/Perak/Abu-abu/ Teh/Cermin/Biru/Emas Coating Hardware OEM, merek Cina Jeneng produk: Aluminium alloy electric exhaust skylight Fitur produk: exhaust ventilation. Nduwe insulasi sing kuat lan struktur anti banyu. Bisa disambungake karo proteksi geni. Nalika skylight mbukak kanthi lengkap, jumlah maksimum asap yaiku 60 °. Sudut bukaan maksimal yaiku 60 °. Ndhuwur jendhela ana ing Sudut 30 derajat menyang permukaan sing dipasang. Saluran apik ing mangsa panas, ora ana salju ing mangsa, remot kontrol, lampu listrik, skylight kumelun. Sesak udara, sesak banyu, resistensi tekanan angin sesuai karo GB / T7106-2008; cahya Kinerja meets syarat GB / T1176-2002. Bahan pigura jendhela: profil paduan aluminium, resistance compressive kuwat Strength 160N/mm2, kekuatan ngasilaken 110N/mm2, atose HV≤58. Bahan cahya: Kaca plastik opsional, kaca safety, papan lampu polikarbonat, papan lampu poliester serat kaca, lsp. Jinis jendhela: Bisa dadi jinis siji utawa jinis sambungan, yaiku kombinasi saka pirang-pirang jinis tunggal. Dawane bolongan skylight yaiku 1500mm (kelipatan 2000mm). Ukuran jendhela liyane bisa dirancang adhedhasar dimensi tartamtu. Periode babar pisan: 2 taun (kaca ora dijamin babar pisan) Onsite Product show FAQ Q1: Pira rega kanggo jendhela lan lawang? A: Kita duwe macem-macem bahan kanggo rega. Gumantung ing ukuran sampeyan bakal menehi saran kualitas sing cocog kanggo sampeyan saka tim insinyur Q2: Kepiye carane entuk informasi spesifikasi kanggo jendhela lan lawang? A: Mung ngirim jeneng produk utawa foto kanggo kita, tim desain kita bakal ngirim rincian apa sing arep langsung. Q3: Kepiye sampeyan entuk biaya pengiriman menyang negara sampeyan? A: 1. Marang kita apa produk pungkasan sampeyan pengin tuku 2. Ninggalake rincian consignee kanggo kita 3. Konfirmasi dina sing arep dikirim Kanggo telung pitakonan iki, tim kapal kita bakal njaluk rega kanggo sampeyan ing sedina . Q4: Kepiye sampeyan bisa entuk kasus proyek nyata saka kita? A: Tampilake apa sing sampeyan mbangun foto situs utawa foto desain 3D. Kita bakal ngirim kasus menyang sampeyan apa sing ditindakake sadurunge Q5: Nalika bisa dikirim? A: Wektu pangiriman yaiku 7-10 dina / 10-15 dina / 15-25 dina. Gumantung saka jumlah sing sampeyan pesen utawa sepira cepet proyek sampeyan pengin ndandani. Kita bakal nindakake keputusan kanggo sampeyan miturut panjaluk sampeyan.
ndeleng rincian
01

Alumtimes Building Facades Modern Audi Sheet 3D Wall Kanggo Sistem Cladding Kanggo ...

2023-03-29
Spesifikasi : Perawatan Permukaan PVDF Painting / Powder Coating / Wood Grain Coating Merk PPG / AkzoNobel / Tiger/KCC Material Grade Aluminium, AA1100H24,1060H24, 3003H24, 5005H24 Jenis Produk Layar Dekoratif, Partisi Layar, Layar Pemisah Kamar. Proses Fabrikasi Cutting, Mlengkung, Jointing, Welding, Polishing, Perawatan lumahing. Pola Pilihan Desain Custom kasedhiya, Desain ODM. Kasedhiya Kekandelan 0.5mm ~ 20mm Rekomendasi Dimensi 1200x 2400mm,1500x3000mm, ukuran Customized. Informasi sing sampeyan minati: Sertifikat: SGS, ISO 9001:2000, CE, lsp MOQ: 1 sqm kanggo ketebalan ≤ 3.0mm, 1000 sqm kanggo kekandelan> 3.0mm Wektu pangiriman: sekitar 20 dina, gumantung saka gambar panel lan jumlah Term Pembayaran : 30%TT ing advance, 70% Balance sadurunge loading, LC ing ngarsane Kapabilitas Produksi: 100000SQM Saben Wulan Layanan liyane: OEM, Sampel cilik gratis Produksi Utama: Aluminium Panel Tunggal (Flat Seam/Seamless), Square Column Aluminium Cover (Seam/ Seamless), Round Column Aluminium Cover (Seam/Seamless), Perforated Aluminium Single Panel, Meshed Aluminium Panel, Ukiran Aluminium Panel, etc. Lembaran aluminium kita digawe saka 100% aluminium murni, njamin daya tahan sing apik lan tahan karat. Kanthi sawetara kekandelan saka 0.2mm kanggo 10mm lan jembaré maksimum 2200mm, sheet aluminium kita bisa selaras kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu. Kita uga nawakake macem-macem permukaan permukaan, kalebu polesan, sikat, lan anodized. Lembaran aluminium kita cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu konstruksi, transportasi, kemasan, lan manufaktur industri. Iku entheng nanging kuwat, dadi pilihan banget kanggo struktur sing mbutuhake daya tahan lan keluwesan. kauntungan saka panel aluminium Panel aluminium nawakake akeh kaluwihan saka bahan liyane, nggawe wong pilihan populer kanggo sawetara saka sudhut aplikasi. Ing ngisor iki sawetara kaluwihan utama panel aluminium: 1. Ringan: Panel aluminium entheng, nggawe gampang diangkut lan dipasang. Iki ndadekake dheweke dadi pilihan sing cocog kanggo aplikasi sing bobote dadi perhatian, kayata ing industri penerbangan. 2. Strength: Senadyan bobot entheng, panel aluminium luar biasa kuwat lan awet. Dheweke bisa nahan kahanan cuaca sing ekstrem, saengga cocog kanggo aplikasi ruangan. 3.Corrosion-tahan: Panel aluminium sing Highly tahan kanggo karat, kang ndadekake wong pilihan apik kanggo nggunakake ing lingkungan segara utawa ngendi cahya kanggo Kelembapan badhan. 4.Versatile: Panel aluminium bisa disesuaikan lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi. Bisa dipotong, ditekuk, lan dibentuk supaya pas karo desain apa wae, dadi cocog kanggo tujuan dekoratif lan fungsional. 5.Low pangopènan: Panel aluminium mbutuhake pangopènan sethitik banget, nggawe wong pilihan biaya-efektif kanggo bangunan facades, signage, lan aplikasi liyane. 6. Ramah lingkungan: Panel aluminium 100% bisa didaur ulang, dadi pilihan sing lestari kanggo wong sing prihatin babagan lingkungan. Sakabèhé, kaluwihan saka panel aluminium ndadekake pilihan populer kanggo sawetara saka sudhut aplikasi, saka bangunan facades kanggo komponen aerospace.
ndeleng rincian
01

Aluminium framed unitized tembok tirai modular kaca kaca fasad kanggo kantor ...

30-04-2019
Aluminium framed unitized curtain wall modular glazed glass fasad untuk gedung kantor Detail Cepet: 1. Unitized glass curtain wall for quick installation 2. Aluminium and glass unitized facades 3. Insulated and laminated triple glass units 4. Modular glass curtain wall 5. Modular glazed curtain tembok Sawise pembangunan taun, klompok kita wis ngalami évolusi dadi kontraktor siji-kunci integral kanggo macem-macem bangunan lan construction. Dadi kita duwe kapasitas ing macem-macem proyek gedhe desain & mbangun adhedhasar kontrol budget marem. Welcome klien kanggo nggawe pitakonan langsung ing sembarang jenis engineering bangunan utawa bangunan lingkungan reregan. Tim teknik profesional kita mesthi ana ing kene kanggo nawakake desain lan rega sing disesuaikan. Prinsip kita yaiku One Trial Order Bring Content Cooperation! Spesifikasi: Material: spesifikasi: Dawane 4m utawa miturut kabutuhan pelanggan. Lebar 1.5m utawa miturut kabutuhan pelanggan Dhuwur 0.2m utawa miturut kabutuhan pelanggan Sistem tembok tirai kaca Unitized dumadi saka unit kaca gedhe sing digawe lan digilap ing pabrik banjur dikirim menyang situs konstruksi. Sawise tekan ing situs, unit kasebut banjur bisa diangkat ing jangkar sing disambungake menyang bangunan apa wae bangunan beton utawa baja. Kualitas dhuwur, amarga toleransi nyenyet saka fabrikasi ing lingkungan sing dikontrol iklim, mung minangka ciri khas saka sistem jinis iki. Amarga ora ana kaca ing situs, mupangat utama liyane nggunakake sistem unitisasi yaiku kacepetan instalasi sing luwih cepet. Sistem bisa diinstal ing katelu saka wektu sistem kelet-dibangun kang tegese akèh wektu situs nyimpen. Sistem iki cocog banget kanggo kasus-kasus sing mbutuhake panel unitisasi prefabrikasi sing akeh, ing ngendi ana biaya tenaga kerja lapangan sing luwih dhuwur (saiki nggeser tenaga kerja menyang tenaga kerja pabrik sing luwih larang), ing ngendi kinerja sing luwih dhuwur dibutuhake (kanggo angin. beban, pangayoman udhara / Kelembapan, kinerja seismik / jeblugan), kanggo struktur sing luwih dhuwur, lan kahanan sing luwih biasa kanggo optimalisasi panel. Mung siji sambatan unit-kanggo-unit (biasane lembaran silikon utawa tambalan) sing kudu disegel ing lapangan, lan mung siji jangkar saben mullion sing kudu dipasang ing permukaan utawa ndhuwur papan lantai. Anggota pigura tembok tirai kaca sing saling gegandhengan wis weatherized kanggo segel siji liyane, loro horisontal lan vertikal. Iki nampung ekspansi lan kontraksi termal, gerakan diferensial antar crita, creep beton, foreshortening kolom, lan / utawa gerakan seismik. Umume sistem tembok tirai unitized dipasang kanthi urutan ing saben tingkat lantai, pindhah saka ngisor menyang ndhuwur bangunan. Aplikasi CARA PILIH SISTEM STICK lan SISTEM GORDER SATU Kriteria Seleksi Tembok Tirai Tembok Tembok Tirai Unitized Ukuran Proyek Komplek Konfigurasi Tembok Gedhe Cilik (Akeh owah-owahan ing bidang, contone, soffits, sudhut, lsp.) Repetitive (Expanses gedhe saka tembok datar) Pola Gabungan Acak Garis ambang horisontal seragam Pabrik Lapangan Glazing Gerakan antar crita Wates banget Bingkai antar-kunci nampung gerakan Kontrol Kualitas Tunduk marang variabel situs (Lingkungan lan peralatan) Kondisi pabrik sing dikontrol Modifikasi Bisa dipotong kanggo pas ing lapangan Pre-engineered Sealing Subject menyang variabel situs Sealing lapangan Minimal Biaya Tenaga Kerja Lapangan Dhuwur (Akeh bagean sing kudu dilacak lan dirakit) Durasi Tenaga Kerja Lapangan Kurang Cepet (Asring nyetel 75 sq-ft utawa luwih saben unit) Akses lan Keamanan Akses njaba dibutuhake Setel saka interior (Opsional njaba) Senajan unitized, sistem tembok sandiworo wis gilap utamané cocog kanggo construction bangunan dhuwur-munggah utawa proyèk karo jumlah gedhe saka Ambalan modul utawa kapan 4-sisi sistem sapless dibutuhake; iku uga digunakake populer ing sembarang project ukuran sing nuntut. Apa proyek sampeyan mbutuhake sistem framing standar utawa khusus, kita bisa ngrancang, nggawe lan nginstal tembok tirai fasad kaca miturut kabutuhan sampeyan, kanthi nyedhiyakake produk sing berkualitas. Kabeh sistem tembok tirai pra-glazed kita digawe, dirakit lan gilap ing lingkungan sing dikontrol ing fasilitas manufaktur kita. Iki bakal nggawa kontrol kualitas luwih lan kemampuan kanggo pr-mbangun modul pigura sadurunge struktur bangunan kang didegaké; iku uga banget mbiyantu kanggo akselerasi cedhak-in saka bangunan, wiwit tim instalasi kita bisa nggarap bagean saka bangunan lagi kasedhiya; nalika nyilikake wektu tundha amarga kahanan cuaca. Saiki, sistem tembok tirai unitisasi wis dadi cara sing disenengi kanggo nutup bangunan, amarga luwih akeh pamilik bangunan, arsitek lan kontraktor nyimpulake keuntungan saka jinis konstruksi kasebut. Sistem unitized ngidini bangunan ditutup kanthi cepet, sing bisa mbantu nyepetake proses konstruksi sing nyebabake pendhudhukan sadurunge. Proses fabrikasi kanggo sistem unitized luwih konsisten tinimbang kanggo tembok tirai sing digawe teken, amarga sistem tembok unitisasi dibangun ing meh kabeh mode perakitan, ing jero ruangan, lan ing kahanan lingkungan sing dikontrol.
ndeleng rincian
01

Double Glazed Lapisan Kaca Fasad Dinding Tirai Bangunan Baja Bertingkat Kanggo...

2019-05-15
Tembok Tirai Kaca Kaca Ganda Lapisan Ganda Bangunan Baja Bertingkat Kanggo Mal Bisnis Rincian Cepet: 1. Tembok tirai kaca unitized kanggo instalasi cepet 2. Fasad unitized aluminium lan kaca 3. Unit kaca terisolasi lan laminasi 4. Tembok tirai kaca modular 5. Modular tembok langsir gilap Sawise pembangunan taun ', klompok kita wis ngalami évolusi dadi kontraktor siji-kunci integral kanggo macem-macem bangunan lan construction. Dadi kita duwe kapasitas ing macem-macem proyek gedhe desain & mbangun adhedhasar kontrol budget marem. Welcome klien kanggo nggawe pitakonan langsung ing sembarang jenis engineering bangunan utawa bangunan lingkungan reregan. Tim teknik profesional kita mesthi ana ing kene kanggo nawakake desain lan rega sing disesuaikan. Prinsip kita yaiku One Trial Order Bring Content Cooperation! Spesifikasi: Material: spesifikasi: Dawane 4m utawa miturut kabutuhan pelanggan. Lebar 1.5m utawa miturut kabutuhan pelanggan Dhuwur 0.2m utawa miturut kabutuhan pelanggan Sistem tembok tirai kaca Unitized dumadi saka unit kaca gedhe sing digawe lan digilap ing pabrik banjur dikirim menyang situs konstruksi. Sawise tekan ing situs, unit kasebut banjur bisa diangkat ing jangkar sing disambungake menyang bangunan apa wae bangunan beton utawa baja. Kualitas dhuwur, amarga toleransi nyenyet saka fabrikasi ing lingkungan sing dikontrol iklim, mung minangka ciri khas saka sistem jinis iki. Amarga ora ana kaca ing situs, mupangat utama liyane nggunakake sistem unitisasi yaiku kacepetan instalasi sing luwih cepet. Sistem bisa diinstal ing katelu saka wektu sistem kelet-dibangun kang tegese akèh wektu situs nyimpen. Sistem iki cocog banget kanggo kasus-kasus sing mbutuhake panel unitisasi prefabrikasi sing akeh, ing ngendi ana biaya tenaga kerja lapangan sing luwih dhuwur (saiki nggeser tenaga kerja menyang tenaga kerja pabrik sing luwih larang), ing ngendi kinerja sing luwih dhuwur dibutuhake (kanggo angin. beban, pangayoman udhara / Kelembapan, kinerja seismik / jeblugan), kanggo struktur sing luwih dhuwur, lan kahanan sing luwih biasa kanggo optimalisasi panel. Mung siji sambatan unit-kanggo-unit (biasane lembaran silikon utawa tambalan) sing kudu disegel ing lapangan, lan mung siji jangkar saben mullion sing kudu dipasang ing permukaan utawa ndhuwur papan lantai. Anggota pigura tembok tirai kaca sing saling gegandhengan wis weatherized kanggo segel siji liyane, loro horisontal lan vertikal. Iki nampung ekspansi lan kontraksi termal, gerakan diferensial antar crita, creep beton, foreshortening kolom, lan / utawa gerakan seismik. Umume sistem tembok tirai unitized dipasang kanthi urutan ing saben tingkat lantai, pindhah saka ngisor menyang ndhuwur bangunan. Aplikasi CARA MILIH SISTEM STICK lan SISTEM GORDER SATU Kriteria Seleksi Tembok Tirai Unitized Tembok Tirai Ukuran Proyek Komplek Konfigurasi Tembok Gedhe Cilik (Akeh owah-owahan ing bidang, contone, soffits, sudhut, lan sapiturute) Repetitive (expanses gedhe saka tembok datar) Pola Gabungan Acak Garis ambang horisontal seragam Pabrik Lapangan Glazing Gerakan Antar-tingkat Wates banget Bingkai antar-kunci nampung gerakan Kontrol Kualitas Tunduk marang variabel situs (Lingkungan lan peralatan) Kondisi pabrik sing dikontrol Modifikasi Bisa dipotong-kanggo-cocok ing lapangan Pre-engineered Sealing Subject menyang variabel situs Penyegelan lapangan minimal Biaya Tenaga Kerja Lapangan Dhuwur (Akeh bagean sing kudu dilacak lan dirakit) Durasi Tenaga Kerja Lapangan Kurang Cepet (Asring nyetel 75 sq-ft utawa luwih saben unit) Akses lan Keamanan Akses njaba dibutuhake Setel saka interior (Opsional njaba) Senajan unitized, sistem tembok sandiworo wis gilap utamané cocog kanggo construction bangunan dhuwur-munggah utawa proyèk karo jumlah gedhe saka Ambalan modul utawa kapan 4-sisi sistem sapless dibutuhake; iku uga digunakake populer ing sembarang project ukuran sing nuntut. Apa proyek sampeyan mbutuhake sistem framing standar utawa khusus, kita bisa ngrancang, nggawe lan nginstal tembok tirai fasad kaca miturut kabutuhan sampeyan, kanthi nyedhiyakake produk sing berkualitas. Kabeh sistem tembok tirai pra-glazed kita digawe, dirakit lan gilap ing lingkungan sing dikontrol ing fasilitas manufaktur kita. Iki bakal nggawa kontrol kualitas luwih lan kemampuan kanggo pr-mbangun modul pigura sadurunge struktur bangunan kang didegaké; iku uga banget mbiyantu kanggo akselerasi cedhak-in saka bangunan, wiwit tim instalasi kita bisa nggarap bagean saka bangunan lagi kasedhiya; nalika nyilikake wektu tundha amarga kahanan cuaca. Saiki, sistem tembok tirai unitisasi wis dadi cara sing disenengi kanggo nutup bangunan, amarga luwih akeh pamilik bangunan, arsitek lan kontraktor nyimpulake keuntungan saka jinis konstruksi kasebut. Sistem unitized ngidini bangunan ditutup kanthi cepet, sing bisa mbantu nyepetake proses konstruksi sing nyebabake pendhudhukan sadurunge. Proses fabrikasi kanggo sistem unitized luwih konsisten tinimbang kanggo tembok tirai sing digawe teken, amarga sistem tembok unitisasi dibangun ing meh kabeh mode perakitan, ing jero ruangan, lan ing kahanan lingkungan sing dikontrol.
ndeleng rincian
01

Australia AS Standar Bingkai Aluminium Kaca Fasad Tembok Tirai Kanggo Komersial...

2020-04-07
Australia AS Standard Aluminium Frame Glass Facade Tirai Tembok Kanggo Kantor Komersial Tembok Tirai dadi aplikasi populer kanggo kaca fotovoltaik ing bangunan. Dheweke ngidini para pamilik ngasilake kekuwatan saka wilayah bangunan sing durung nate dipikirake. Bangunan dadi pembangkit listrik nyata, njaga daya tarik desain, estetika, efisiensi lan fungsionalitas. Kaca silikon amorf lan silikon kristal bisa digunakake kanggo aplikasi langsir, lan milih siji utawa liyane bakal gumantung saka preferensi desain, kabutuhan energi, lan syarat awan. PV Kaca kanggo tembok sandiworo teka frameless, lan bisa nglumpuk menyang sembarang sistem komersial. Saka prospek mekanik, kontraktor glazing bakal ngurus instalasi kasebut, banjur kontraktor listrik bakal nyambungake unit kasebut. Tingkat transmisi cahya sing beda-beda uga dadi pilihan. Sistem tembok langsir sing khas bisa nggabungake Kaca PV semi-transparan kanggo area sesanti, bebarengan karo kaca peteng kanggo spandrel. Strategi iki nyumbang kanggo ngoptimalake ngasilake energi saka elevasi, nalika njaga tampilan sing ora ana alangan. Teknologi sistem: pilihan materi gratis (baja utawa kayu), kanggo jembaré profil saka 50 mm Profil antarmuka sing padha kanggo mullions lan transoms Tumpang tindih liwat profil sealing overarching siji-Piece vertikal lan horisontal kanthi tingkat got sing beda. sarana sekrup Teknik mbenakake prasaja alternatif nggunakake kancing baja kanggo tabung baja kanthi kekandelan tembok saka 4 mm Becik kanggo fasad vertikal lan poligon, kaca miring lan struktur spasial Kaca saka njaba nganggo sekrup sing katon utawa didhelikake Spesifikasi: Jeneng Produk Tembok Tirai Kaca PV Tipe Produk Tembok Tirai Fitur Modeling, Dekorasi, Insulasi Panas, Keamanan Warna Customized Reguler Kekandelan Profil & kaca kekandelan gumantung iklim lokal lan kacepetan angin Ukuran Customized ukuran lumahing perawatan PVDF, Powder coating (Akzo Nobel utawa merek Terkenal liyane) Utawa Sertifikasi Customized ISO9001-2000, CHINA SQUARE & ROUND COMMITTEE DNV Hardware Roto hardware, GU hardware, Siegenia Hardware saka Jerman utawa Kinlong utawa Customized Applicable Panggonan Exterior bangunan/Hotel/Shopping mall Kabar Pls ngirim gambar rinci, gambar elevasi, 3Dpictures, lokasi bangunan, lan kacepetan angin kanggo sembarang pitungan.Yen ana priksaan khusus, pls kindly sebutno kanggo petik. Fitur: 1. Tembok langsir kaca kanthi transparan lan kabeh katon, lan ngupayakake ijol-ijolan lan integrasi antarane ruang njero lan njaba. Wong bisa ndeleng kanthi jelas kabeh sistem struktur kaca, supaya bisa ngowahi sistem struktur saka peran pendukung menyang visibilitas kinerja lan nduduhake rasa estetika arsitektur, jinis, hierarki lan kesan ruang. 2. Sistem iki bobot entheng, lan fitur pilihan prasaja saka materi, Processing ing pabrik, construction cepet lan pangopènan trep. Uga, iku gampang kanggo ngresiki. 3. Kanggo efek enriching elevasi arsitektur, sistem iki unparalleled, lan pawujudan sampurna saka ilmu modern lan teknologi ing hiasan bangunan. Biaya modul PV sing dipasang ing fasad bisa diimbangi kanthi biaya infill glazing sing diganti. Ing pirang-pirang panggonan, ana subsidi utawa kridit pajak kanggo luwih mbantu mbayar biaya pisanan. Pembangkit listrik PV bisa dadi signifikan. Ing salah siji skenario modeling, ngendi susunan facade-integrasi dianggep nutupi wilayah spandrel madhep kidul saka bangunan kantor suburban, output daya PV witjaksono kanggo 25% saka kabutuhan cahya bangunan kang diantisipasi. Umume proyek demonstrasi ukurane luwih cilik. Ing AS, kita seneng tarif daya listrik relatif kurang, supaya sabdhoning BIPV kudu adhedhasar kritéria liyane saka wektu payback. Nalika masyarakat wiwit ngerteni biaya emisi jangka panjang saka sumber tenaga bahan bakar fosil konvensional, persamaan iki bakal owah. Mung siji sambatan unit-kanggo-unit (biasane lembaran silikon utawa tambalan) sing kudu disegel ing lapangan, lan mung siji jangkar saben mullion sing kudu dipasang ing permukaan utawa ndhuwur papan lantai. Interlocking unitized kaca curtainwall anggota pigura weatheripped kanggo segel siji liyane, loro horisontal lan vertikal. Iki nampung ekspansi lan kontraksi termal, gerakan diferensial antar crita, creep beton, foreshortening kolom, lan / utawa gerakan seismik. Umume sistem curtainwall dipasang kanthi urutan ing saben tingkat lantai, pindhah saka ngisor menyang ndhuwur bangunan. Aplikasi: CARA PILIH SISTEM DINDING DINDING KACA KACA Kriteria Seleksi Tembok Tirai PV Tembok Tirai Kaca Ukuran Proyek Kompleks Konfigurasi Tembok Gedhe Cilik (Akeh owah-owahan ing bidang, contone soffit, sudhut, lsp.) Repetitive (expanses gedhe saka tembok datar) Pola Gabungan Seragam Acak Garis ambang horisontal Lapangan Glazing Pabrik Gerakan Antar-tingkat Wates banget Bingkai antar-kunci nampung gerakan Kontrol Kualitas Tunduk marang variabel situs (Lingkungan lan peralatan) Kondisi pabrik sing dikontrol Modifikasi Bisa dipotong-kanggo-cocok ing lapangan Pre-engineered Sealing Tunduk marang variabel situs Penyegelan lapangan minimal Biaya Tenaga Kerja Lapangan Dhuwur (Akeh bagean sing kudu dilacak lan dirakit) Durasi Tenaga Kerja Lapangan Kurang Cepet (Asring nyetel 75 sqft utawa luwih saben unit) Akses lan Keamanan Akses njaba dibutuhake Setel saka interior (Opsional njaba) Kabeh sistem tembok tirai pra-glazed kita digawe, dirakit lan gilap ing lingkungan kontrol fasilitas manufaktur kita. Iki bakal nggawa kontrol kualitas sing luwih gedhe lan kemampuan kanggo mbangun modul pigura sadurunge struktur bangunan dibangun; iku uga banget mbiyantu kanggo akselerasi cedhak-in saka bangunan, wiwit tim instalasi kita bisa nggarap bagean saka bangunan lagi kasedhiya; nalika nyilikake wektu tundha amarga kahanan cuaca. Saiki, sistem tembok tirai unitisasi wis dadi cara sing disenengi kanggo nutup bangunan, amarga luwih akeh pamilik bangunan, arsitek lan kontraktor nyimpulake keuntungan saka jinis konstruksi kasebut. Sistem unitized ngidini bangunan ditutup kanthi cepet, sing bisa mbantu nyepetake proses konstruksi sing nyebabake pendhudhukan sadurunge. Proses fabrikasi kanggo sistem unitized luwih konsisten tinimbang kanggo tembok tirai sing digawe teken, amarga sistem tembok unitisasi dibangun ing meh kabeh mode perakitan, ing jero ruangan, lan ing kahanan lingkungan sing dikontrol.
ndeleng rincian
01

UK Inggris BS Standard Certified Customized Kaca Tirai Wall Aluminium Alloy ...

2020-04-07
UK British BS Standard Certified Customized Glass Curtain Wall Aluminium Alloy Jendela lan Lawang Aluminium alloy lawang lan jendhela deleng lawang lan jendhela digawe saka aluminium alloy extruded profil minangka pigura, stiles, lan bahan penggemar. Iki diarani lawang lan jendhela paduan aluminium, utawa lawang lan jendhela aluminium kanggo cendhak. Lawang lan jendhela paduan aluminium kalebu lawang lan jendhela komposit kayu lan plastik sing nggunakake paduan aluminium minangka rod pendukung (rod sing nanggung lan ngirim bobot lan beban dhewe), diarani minangka lawang lan jendhela komposit aluminium-kayu, komposit aluminium-plastik. lawang lan jendhela. Klasifikasi: 1. Miturut bahan lan fungsi lawang lan jendhela, padha bisa kira-kira dipérang dadi kategori ing ngisor iki: lawang kayu lan jendhela, lawang baja lan jendhela, revolving lawang anti-maling lawang, lawang otomatis, lawang plastik lan jendhela, lawang puteran, lawang lan jendhela kembang wesi, lawang lan jendhela baja plastik, lawang lan jendhela stainless steel, lawang lan jendhela alloy aluminium, lawang lan jendhela Fiberglass. ⒉Miturut mode bukaan, bisa dipérang dadi: mbukak datar, pamisah, push lan narik, lempitan, overhang, eversion lan liya-liyane. Spesifikasi: Profil Aluminium Alloy Thermal-break utawa non-thermal-break Ketebalan 1.4mm kanggo jendhela 2.0mm kanggo lawang Perawatan Permukaan Kustomisasi (Dilapisi bubuk/Anodized/Elektroforesis/Fluorokarbon, lsp.) Warna Disesuaikan (Jendhela kanggo pilihan saka ikatan warna utawa warna RAL) Tipe Disesuaikan (Low-e/Tempered/Reflective/Floated/Hollow/Laminated, etc.) Glazed Single/Double/Triple (kanggo area cold and cyclone area) Ketebalan Tunggal: 5mm-12mm Double: 5mm+6A+ 5mm / 5mm + 9A + 5mm / 6mm + 9A + 6mm, lsp. Low-E Double Glazing: 5 + 12A + 5 kaca, 6 + 12A + 6 kaca, dll. Kaca Laminasi: 4mm + 0.38pvb + 4mm/6mm + 0.76pvb + 6mm, dll. Werna Disesuaikan: Clear/ Tinted (Abu-abu/Biru/Ijo Cahya, lsp.) Hardware Cina Top Brand (Kin Long), Greman (Roto), Siegenia, Italia (Guise,ALU-K), etc. Sealant EPDM, Silicone Sealant Otherparts Nyamuk kelambu/Stainless steel layar/Inside blinds/Grid, etc. Fitur: 1. Kayu: Material digawe saka tliti dhuwur titanium-magnesium-aluminium alloy (dikuatake profil atose) bahan aluminium karo kekandelan tembok saka 1.2, kang. khusus digawe dening teknologi paling apik saka teknisi profesional. Asalé saka Jepang, Korea Selatan, lan populer ing Eropah lan Amerika, dadi fashion anyar dekorasi omah ing wilayah pesisir China ing abad kaping 21. 2. Sakabèhé gaya: elegan lan nggantheng Godhong lawang sing amba nduweni bukaan gedhe, sing ngidini kamar duwe luwih akeh awan lan papan liyane; lan desain unik saka trek groundless ngidini akses unimpeded; setir hanging ndhuwur nggunakake katrol kualitas dhuwur-kekuatan, kang bisa geser lancar, quietly lan lancar Ana meh ora gangguan nalika mbukak lan nutup, lan katrol bisa di-push lan ditarik biasane kanggo luwih saka 100.000 kaping; rwaning lawang novel lan ayu, kang dhewe sesawangan ayu ing kamar kutha panah, kang ndadekake kowe nyenengake lan anteng. Produk seri lawang ngusapake gantung menehi gambar urip sing elegan lan reverie tanpa wates kanthi gaya bukaan sing amba lan kombinasi sing apik banget lan klasik. 3. Fitur produk: ⒈ Efek interaksi sing apik, swara kurang, ora ana rel lemah, gampang diresiki. ⒉Kaca kerajinan sing apik diolah kanthi profil aloi titanium-magnesium-aluminium berkualitas tinggi, kaca semi-permeabel utawa kedap nuduhake papan pribadine sing apik; ⒊Ora ana deformasi, ora ana owah-owahan warna, ora gampang rusak, ngirit papan, cocog fleksibel, prasaja lan apik. 4. Lingkup aplikasi Partisi loteng, partisi sinau, partisi pawon, partisi kamar turu, partisi kantor, partisi ruang tamu lan ruang makan, jamban, lan liya-liyane. utamané diprodhuksi ing Foshan, Guangdong, 80% kang klempakan ing Nanhai, Foshan. Nalika nindakake produk kasebut, kualitas, rega, kerajinan lan sawise-sales luwih populer karo pelanggan Ana akeh manufaktur. 5. Kinerja sealing: ⒈Airightness 2, Watertightness 3, Thermal jampel 4, Swara jampel kekiatan apik, gampang kanggo nggunakake lan njaga. Pintu lan jendhela paduan aluminium ora corroded, ora luntur, ora tiba, meh ora ana pangopènan sing dibutuhake, lan umur layanan suku cadang dawa banget. Efek hiasan kasebut elegan. Lawang lan jendhela paduan aluminium duwe film oksida buatan lan pewarna kanggo mbentuk lapisan film komposit. Film komposit iki ora mung tahan karat, tahan nyandhang, nanging uga nduweni ketahanan geni tartamtu, lan kinclong banget dhuwur. Pintu lan jendhela paduan aluminium nduweni bobot entheng, pangolahan lan perakitan sing tepat, saengga gampang lan fleksibel kanggo mbukak lan nutup tanpa gangguan. Selaras karo tren wong modern kanggo nguber gaya elegan ing dekorasi.
ndeleng rincian
01

Alur WPC Waterproof Kothong Outdoor Kayu Komposit Decking

31-07-2020
Groove WPC Waterproof Hollow Outdoor Wood Composite Decking Detail Produk Bahan komposit digunakake dening kayu, HDPE saka daur ulang bahan A lan aditif. Saben kumpulan bahan mentah diuji ing laboratorium sadurunge ngasilake. Papan decking diuji karo standar CEN, ASTM D kanggo pasar EU, lan uga laporan tes sing gegandhengan. Bahan Kayu Plastik Komposit Ukuran W150*H21mm Umur Layanan 20 taun Perlindhungan Lingkungan 100% daur ulang Pangopènan Ora perlu perawatan, ora ana lukisan Warna Antik, Emas, Sun cherry, Jati, Jati Kenari, Kenari, Kayu Inca, Abu-abu klasik, Kayu cendana abang, Ireng Kenari, Mahoni, Sapele, Abang Cina, Cendana Ireng, Cedar Surface Embossing, Aplikasi Brush Residential Outdoor, resort, mall, restoran, kantor, taman, taman, lsp. Fitur 1. Katon lan ngrasa kaya kayu alami 2. 100% non -beracun, non-formaldehida, ramah lingkungan 3. Water-proof; anti rayap 4. Ora retak, anti-impact karo Kapadhetan dhuwur 5. Anti-UV, fastness werna apik 6. Ora lem, ora perlu kanggo Paint lan bisa dicet 7. Gampang instalasi lan kurang pangopènan 8. Tahan cuaca
ndeleng rincian
01

Pintu WPC Komposit Kayu Kayu Interior

31-07-2020
Bahan: Kayu Plastik Komposit Pintu Inti Bahan: WPC lan Veneer Kayu Bahan: WPC Gaya Terbuka: Swing Fungsi: Waterproof Inner Frame Layout: Kapadhetan Sedheng Grid Ukuran standar: 2090mm * 920mm * 45mm (H * W * TH) 2090mm * 900mm * 45mm (H*W*TH) 2090mm*840mm*45mm(H*W*TH) 2090mm*740mm*45mm(H*W*TH) 2090mm*700mm*45mm(H*W*TH) 2090mm*640mm*45mm(H) *W*TH) Aksesoris: Kunci kualitas dhuwur, gagang, engsel Werna: Warna apa wae sing bisa dipilih utawa dikustomisasi Kemasan: EPE ing njero + Pelindung pojok plastik + karton sing kuat ing njaba 1. Pintu Perlindungan Lingkungan Ora ana formaldehida, luwih apik tinimbang standar E0, Ora ana TVOC lan polusi logam abot, bisa nyukupi standar ekspor Eropa. 2. Pintu anti banyu 100% anti banyu, tahan kelembapan, tahan asam & alkali, ora ana deformasi bucking, ora retak, apik banget kanggo digunakake ing wilayah pesisir. 3.Anti rayap Anti serangga, bisa digunakake kanggo dangu. 4.Security Flame-retardant, bisa tekan kelas B1. 5. Ayo sampeyan seneng papan pribadi Soundproof, swara suda kanggo 22 db sawise nutup lawang. 6. Teknik & lawang ekonomi Instalasi cepet lan duwe sawetara masalah sawise-sales. Ngirit wektu, ngirit kuwatir. Warna sing disesuaikan Desain WARNA Desain lan spesifikasi sing disesuaikan ditampa Bahan Mentah Kayu Plastik Ukuran Komposit (L * W * H ) 2090 * 800 * 45mm, lan Fitur Khusus Eco, Aman lan Sehat, kinerja stabil, dampproof, wektu layanan dawa, rega kompetitif, wektu timbal cendhak Fungsi Pilihan Waterproof / Fire Rated / Soundproof... etc Aplikasi Interior & Exterior lawang Kaluwihan: 1.Customized desain kasedhiya, OEM & ODM kasedhiya. 2. Perlindungan lingkungan, 100% bisa didaur ulang, Bebas formaldehida. 3.Watterproof, Anti-karat, Kelembapan-bukti. 4. Werna apik 5. Wujud tetep 6. Bisa diolah 7. Awet nganti 50 taun
ndeleng rincian
01

200x100x50mm blok bata kaca kristal padat

2020-09-28
50x100x200mm polesan ngalangi transparent bricks pamblokiran kanggo tembok hotel partisi kaca bata kaca punika pamblokiran utawa kaca kothong produk digawe saka kaca transparent utawa colored utawa produk karo pamblokiran lumahing glazing. Saiki, ubin kaca sing populer ing pasar utamane kalebu ubin kaca, ubin mozaik kaca (mozaik), lan ubin kaca berongga. Umume kasus, bata kaca digunakake minangka tembok, layar, partisi, lan liya-liyane. Jeneng Produk Blok kaca padhet Ukuran 200x100x50mm, 240x50x50mm, 246x116x53mm Werna Clear, ijo, biru, jambon, biru tua, coklat, lsp. Fitur 1. Pervious kanggo cahya nanging ora transparanxxx 2. Insulasi swara 3. Resistansi termal sing dhuwur 4. Konduksi panas sing kurang 5. Intensitas dhuwur 6. Bisa tahan korosi 7. Pengawetan panas 8. Aplikasi insulasi lembab Blok Kaca utawa Bata Kaca minangka produk dekorasi bangunan anyar. Desaine ayu & mewah. Iku gampang & trep kanggo dibangun & digunakake digunakake ing tembok decorated ing kamar utawa njaba.
ndeleng rincian
01

Kaca Peredam Louver Storefront Gorden Wall Fireproof PVDF

2021-06-09
Kaca Silencer Louver Storefront Curtain Wall Fireproof PVDF Tembok tirai veneer aluminium digawe saka piring aloi aluminium kanthi kualitas dhuwur lan kekuatan dhuwur, kekandelan biasanipun 1.5, 2.0, 2.5, 3.0MM, model punika 3003, lan negara H24. . Struktur utamané kasusun saka panel, stiffeners lan sudhut. Kode sudhut bisa langsung kawangun dening mlengkung lan punching panel, utawa riveting kode sudhut ing sisih cilik saka panel. stiffener disambungake karo meneng welding listrik konco Papan (meneng langsung gandheng ing mburi Papan) kanggo nggawe iku kabèh ngalangi, kang nemen nambah kekuatan lan rigidity saka tembok langsir veneer aluminium, lan njamin flatness. ing long-term nggunakake Gelar, angin lan lindhu resistance. Yen insulasi swara dibutuhake, insulasi swara efisiensi dhuwur lan bahan insulasi panas bisa dipasang ing piring aluminium. Spesifikasi: Nama Produk Aluminium Veneer Curtain Tipe Dinding dinding gorden terlihat/tidak terlihat;dinding tirai unitized;spider curtain wall Komposisi kaca Kaca apung, kaca laminasi, kaca tempered, kaca low-E, kaca berwarna, kaca Low-E dll. Ketebalan 1) Lebar Strip Aluminium: 6A,9A,12A,15A,17A,19A 2)Ketebalan Kaca:3mm -19mm Ukuran normal:4mm+6A/9A/12A+4mm; 6mm + 6A / 9A / 12A + 6mm 8mm + 6A / 9A / 12A + 8mm etc. ukuran Minangka syarat customer. Ukuran maksimal: 3000mm x 8000mm Ukuran Min: 200mmx200mm. Warna Bening, putih, perunggu, biru, abu-abu, ijo, ijo peteng, F-ijo, biru safir, biru samudra Bentuk 1, setengah lingkaran 2, persegi panjang 3, lengkungan 4, bentuk khusus Isi Gas 1, udara 2, vakum 3 ,argon, etc Aplikasi (1)Gedung kantor, rumah sakit, hotel, omah lan bangunan karo panas utawa cooling syarat. (2) Kanggo digunakake ing menara kontrol bandara, jendhela Sepur lan lingkungan liyane sing perlu diatur Airports lan bangunan cedhak dalan gedhe lan railways, sing mbutuhake swara jampel sipat ACC Full set kalebu. gasket, silikon, karet sealant, sekrup. Coating Spray Painting; Galvanisasi; Kode Baja Dilapisi Bubuk Q235-B; Q345-B; Kontrol kualitas stainless steel GB / T19001-2000 ---- ISO9001: 2000 Fitur: 1. Tembok tirai aluminium nduweni kaku sing apik, bobot entheng lan kekuatan dhuwur. Panel tembok tirai veneer aluminium nduweni ketahanan korosi sing apik, lan cat fluorocarbon bisa tahan nganti 25 taun. 2. Tembok tirai aluminium nduweni karya sing apik. Piring aluminium bisa diolah dadi macem-macem bentuk geometris sing kompleks kayata bidang, busur lan permukaan bunder kanthi nggunakake proses pangolahan dhisik lan banjur lukisan. 3. Tembok tirai aluminium ora gampang noda, gampang kanggo ngresiki lan njaga. Non-adhesiveness saka film nutupi fluorine nggawe angel kanggo rereged kanggo netepi lumahing, lan wis kebersihan apik. 4. Instalasi tembok tirai aluminium trep lan cepet. Piring aluminium dibentuk ing pabrik, lan situs konstruksi ora perlu dipotong lan mung tetep. 5. Tembok tirai aluminium bisa didaur ulang lan digunakake maneh, sing apik kanggo perlindungan lingkungan. Piring aluminium bisa didaur ulang 100%, lan nilai daur ulang luwih dhuwur. Tembok tirai aluminium nduweni tekstur sing unik, warna sing sugih lan tahan lama, lan tampilan lan wujud bisa diversifikasi, lan bisa digabungake kanthi apik karo bahan tembok tirai kaca lan bahan tembok tirai watu. Penampilan sing sampurna lan kualitas sing apik banget dadi populer karo pamilik. Bobot entheng mung siji-kalima saka marmer lan siji-katelu saka tembok sandiworo kaca, kang nemen nyuda mbukak ing struktur bangunan lan madegé, lan biaya pangopènan Low, rasio kinerja-rega dhuwur. Plat aluminium komposit digawe saka rong lapisan piring aluminium murni 0.5mm ing njero lan njaba (0.2 ~ 0.25mm kanggo panggunaan njero ruangan). Lapisan tengah yaiku poliethelin nglukis 3 ~ 4mm (PE utawa polyvinyl chloride PVC) kanthi gulung lan ikatan panas. Produk kasebut nduweni spesifikasi tartamtu. Plat datar, kayata 1220mm × 2440mm. Cat fluorocarbon ing permukaan piring aluminium komposit eksternal uga rampung kanthi lapisan roller lan gulung lan ikatan panas ing siji wektu. Kekandelan lapisan umume kira-kira 20μm. Kaluwihan saka piring aluminium gabungan bobot entheng, lumahing Gamelan, flatness apik, lan arah padha. Ora ana bedane warna lan kemampuan proses ing situs sing apik, sing nyedhiyakake kahanan kanggo ngatasi owah-owahan ukuran tembok njaba sing disebabake kesalahan konstruksi ing situs, nyuda siklus pangolahan bengkel lan nyepetake wektu instalasi. Panel panel aluminium komposit kudu diproses dadi panel tembok nalika instalasi. Pisanan, panel kudu dipotong miturut ukuran desain sekunder. Nalika nglereni panel, dimensi lempitan lan panggonan kudu dianggep. Umume, kira-kira 30mm ditambahake ing saben sisih. Miturut tembok langsir Miturut perusahaan instalasi, tingkat ngasilaken papan nglereni umume 60% nganti 70%. Papan komposit Cut kudu grooved ing papat sisih, yaiku, Cut sheet aluminium utama lan lapisan plastik saka jembaré tartamtu, ninggalake mung sheet aluminium njaba saka 0.5mm kekandelan, banjur melu sudhut kanggo amba 90 derajat, lan banjur nggunakake profil aluminium kanggo nggawe ukuran padha Sub-pigura diselehake ing alur mbengkongaken saka piring aluminium-plastik. Lumahing ngisor sub-pigura diikat menyang mburi piring aluminium-plastik kanthi lem struktural. Sisih papat sing dilipat dipasang ing njaba sub-pigura kanthi riveting. Ana iga penguat kanggo njamin kekuatan mekanik papan tembok. Iga penguat yaiku bahan aluminium lan diikat karo adesif struktural. Sawetara cara informal mung ndandani papat sudhut Papan gabungan karo aluminium angled. Iga sing nguatake diikat nganggo tape sisi ganda, sing tegas banget diskon. Veneer alloy aluminium umume 2 ~ 4mm plat alloy aluminium. Nalika nggawe wallboard, pangolahan lembaran logam pisanan ditindakake miturut syarat desain sekunder, lan pinggiran langsung dilipat. Papat sudhut sing dhuwur-meksa gandheng menyang wangun alur nyenyet. Ing sisih mburi, bolts mbenakake kanthi tulang rusuk sing dikuatake kanthi cara las listrik lan nandur kuku. Sawise karya sheet metal rampung, cat fluorocarbon disemprotake, biasane nganggo rong lapisan lan telung lapisan, kanthi ketebalan film cat 30-40μm. The aluminium alloy veneer gampang kanggo proses menyang busur lan sudhut multi-lempitan utawa ngarepke leukemia, kang bisa nyukupi kabutuhan dina endlessly ganti hiasan tembok njaba, lan sugih ing werna. Werna bisa dipilih ing bakal miturut desain lan syarat pemilik, kang tenan broadens arsitek ruang desain kita.
ndeleng rincian
01

Facades Kaca Photovoltaic Terpadu Bangunan Standar Inggris Inggris

2021-07-19
UK British Standard Building Integrated Photovoltaic Glass Facades Cepet Detail: 1. Single utawa Double-Silver Tinted Glass 2. Reflektif Laminated Kaca karo Low-E lapisan film insulasi 3. Kahuripan Spandrel Kaca Thermal Isolasi 4. Opaque Tempered jinis Glazing Sawise pembangunan taun ', klompok kita wis ngalami évolusi dadi kontraktor turn-key integral kanggo macem-macem bangunan lan construction. Dadi kita duwe kapasitas ing macem-macem proyek gedhe desain & mbangun adhedhasar kontrol budget marem. Sugeng rawuh para klien supaya bisa langsung takon babagan rega rekayasa bangunan utawa rega bahan bangunan. Tim teknik profesional kita wis siyap kanggo nawakake desain lan rega sing disesuaikan. Prinsip kita yaiku One Trial Order Bring Constent Cooperation! Spandrel Glass bisa digunakake ing macem-macem aplikasi. Aplikasi sing tepat kanggo kaca spandrel fritted keramik iku kanggo nginstal ing bukaan sing wis jampel colored seragam utawa back-pan sing ngilangake kamungkinan saka maca-liwat utawa ndeleng kaca ing transmisi. Yen rampung kanthi bener, kaca kasebut mung bisa dideleng saka njaba bangunan, kanthi cahya awan saka permukaan kaca. Minangka bagéan paling penting saka jendhela, kaca manggoni bagean paling gedhe saka wilayah, kanggo cahya njero ruangan lan ruangan lan peran kapisah. Kita bisa nindakake miturut macem-macem kabutuhan pelanggan kanggo konfigurasi ilmiah lan layanan khusus pribadi. Klien bisa milih saka kasugihan saka produk kaca kanggo milih, kanggo entuk aspèk fungsional lan hiasan saka kabutuhan individu. Kaca float normal standar, kaca pengaman tempered utawa kaca toughened, kaca putih supper, kaca tint, kaca coating, kaca seni, kaca rongga ganda utawa kaca pindho, kaca LOW E, kaca pengaman dilaminasi PVB, kaca frosted, kaca pindho karo panggangan nang, kaca tempered melengkung, dsb. SPESIFIKASI PRODUK Tipe Modul PNG150M-485 PNG150M-490 PNG150M-495 PNG150M-500 PNG150M-505 Output terukur (Pmp/Wp) 357.7 361.2 365.271 368.92.1 368.92.9 9.88 9.93 9.99 sirkuit mbukak voltase(Voc) 47,6 47,8 48,0 48,2 48,3 Arus daya maksimum (Impp) 9,04 9,09 9,15 9,2 9,25 Tegangan daya maksimum (Vmpp) 39,6 39,7 39,9 40,1 40,1 9,15 9,09 Suhu sekitar 20ºC, AM1. 5, Kacepetan Angin 1m/s Ana macem-macem WARNA FINISH sing kudu dipilih, kaya Grey, Bronze, Black, Silver, Wood Grain, lan liya-liyane. Perawatan lumahing bisa PVDF Cotaed / Power Coating / Anodizing etc. Dipuntedahaken punika Ral denah werna kanggo tindakake munggah. Sistem Tembok Tirai Kaca Stick Dibangun mbutuhake instalasi dening buruh sing trampil ing situs, nambah biaya instalasi lan nyebabake sawetara masalah kontrol kualitas. Nanging, instalasi ing situs ngidini luwih gampang rincian sambungan lan toleransi sing luwih gedhe ing struktur bangunan. Kauntungan saka sistem sing dibangun kelet asalé saka tabungan biaya liwat sistem unitized. Ing proyek cilik, ukurane cilik banget kanggo nggawe panel prefabrikasi ekonomis, saengga wektu lan biaya sing ditambahake ing situs kasebut cocog karo biaya unit sing luwih dhuwur sing ana gandhengane karo sistem unitisasi skala cilik. Kanggo alasan iki, sistem sing dibangun ing kelet biasane digunakake ing proyek ukuran cilik nganti pertengahan.
ndeleng rincian
01

Jendela Kaca Aluminium Bersertifikat Standar Australia lan Tembok Tirai

2021-07-20
Jendela Kaca Aluminium Bersertifikat Standar Australia lan Tembok Tirai Tembok tirai kaca saka bangunan dhuwur modern nggunakake kaca kothong sing kasusun saka kaca pangilon lan kaca biasa, lan lapisan antar diisi hawa garing utawa gas inert. Kaca insulasi dipérang dadi rong lapisan lan telung lapisan. Kaca insulasi rong lapisan kasusun saka rong lapisan kaca lan pigura sing disegel kanggo mbentuk ruang sandwich; kaca telung lapisan kasusun saka telung lapisan kaca kanggo mbentuk rong spasi antar lapisan. Kaca insulasi nduweni kaluwihan insulasi swara, insulasi panas, tahan beku, tahan kelembapan, lan tahan tekanan angin sing kuwat. Miturut pangukuran, nalika suhu ruangan -10 ° C, suhu ing ngarep jendela kaca siji-lapisan yaiku -2 ° C, nalika suhu njero ruangan nggunakake kaca insulasi telung lapisan yaiku 13 ° C. Ing mangsa panas panas. , kaca insulating pindho lapisan bisa mblokir 90% saka panas radiation solar. Cahya srengenge isih bisa ngliwati tembok tirai kaca, nanging umume srengenge ora krasa panas. Kamar karo tembok tirai kaca kothong bisa dadi anget ing mangsa lan kelangan ing mangsa panas, nemen Ngapikake lingkungan urip. Spesifikasi: Nama Produk Aluminium Framed Glazed Metal Curtain Wall type visible/invisible curtain wall; unitized curtain wall; spider curtain wall Komposisi kaca Kaca apung, kaca laminasi, kaca tempered, kaca low-E, kaca berwarna, kaca Low-E dll. Ketebalan 1) Lebar Strip Aluminium: 6A, 9A, 12A, 15A, 17A, 19A 2) Ketebalan Kaca: 3mm -19mm Ukuran normal: 4mm + 6A/9A/12A + 4mm; 6mm + 6A / 9A / 12A + 6mm 8mm + 6A / 9A / 12A + 8mm etc. ukuran Minangka syarat customer. Ukuran maksimal: 3000mm x 8000mm Ukuran Min: 200mmx200mm. Warna Bening, putih, perunggu, biru, abu-abu, ijo, ijo peteng, F-ijo, biru safir, biru samudra Bentuk 1, setengah lingkaran 2, persegi panjang 3, lengkungan 4, bentuk khusus Isi Gas 1, udara 2, vakum 3 ,argon, etc Aplikasi (1)Gedung kantor, rumah sakit, hotel, omah lan bangunan karo panas utawa cooling syarat. (2) Kanggo digunakake ing menara kontrol bandara, jendhela Sepur lan lingkungan liyane sing perlu diatur Airports lan bangunan cedhak dalan gedhe lan railways, sing mbutuhake swara jampel sipat ACC Full set kalebu. gasket, silikon, karet sealant, sekrup. Coating Spray Painting; Galvanisasi; Kode Baja Dilapisi Bubuk Q235-B; Q345-B; Kontrol kualitas baja tahan karat GB/T19001-2000 ---- ISO9001: 2000 Tembok tirai kaca sing didukung bingkai yaiku tembok tirai kaca sing didhukung dening bingkai logam ing sekitar panel kaca, utamane kalebu: Tembok tirai kaca bingkai terbuka: Tirai kaca bingkai terbuka tembok minangka tembok tirai kaca kanthi anggota pigura logam sing katon ing permukaan njaba. Iku khusus Profil emas iku pigura, lan panel kaca wis kebak ditempelake ing alur saka profil. Ciri khas yaiku profil paduan aluminium dhewe nduweni fungsi ganda struktur balung lan kaca tetep. Tembok tirai kaca pigura mbukak minangka wangun sing paling tradisional, kinerja sing paling akeh digunakake lan dipercaya. Dibandhingake karo tembok tirai kaca pigura sing didhelikake, luwih gampang kanggo nyukupi syarat tingkat teknologi konstruksi. Tembok langsir kaca pigura sing didhelikake: Pigura logam saka tembok tirai kaca pigura sing didhelikake didhelikake ing mburi kaca, lan pigura logam ora bisa katon ing njaba. Tembok tirai kaca pigura sing didhelikake bisa dipérang dadi rong jinis tembok tirai kaca bingkai sing didhelikake lan tembok tirai kaca semi-didhelikake. Karakteristik struktural tembok tirai kaca pigura sing didhelikake yaiku: kaca kasebut ana ing njaba pigura aluminium, lan kaca kasebut diikat menyang pigura aluminium kanthi sealant struktural silikon. Beban tembok tirai utamane gumantung saka sealant.
ndeleng rincian