La'u atu i Ausetalia le sanuisi potu malulu

O le taimi nei o lo'o i ai a matou vaega o fa'ato'aga malulu na lafo atu i Ausetalia.O ia o le matou tagata faʻatau ua leva ona galulue faʻatasi ma i matou talu mai le amataga o le kamupani ma faʻatau mai polyurethane panels mai ia i matou.

O a faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o pusa malulu malulu mo le fausiaina o le malulu malulu?

O le lelei o le teuina malulu e fesoʻotaʻi ma le pusaaisa faʻaaogaina ma mea faʻaoga.Pe a fausia le malulu malulu, toetoe lava 90% o la tatou tekinolosi teuina malulu e faʻaaogaina le laupapa malulu malulu, aua o loʻo i ai tulaga lelei nei.

1. O le laupapa malulu malulu o loʻo i ai uiga o le tetee malosi i le faʻaleagaina, e le faigofie ona taʻe, ma mautu.O le fausaga pore o le mea polyurethane e mautu ma matua tapunia, lea e le gata o loʻo i ai le faʻamalama lelei ma le faʻaogaina o le antifreeze, ae o loʻo i ai foi le lelei o le faʻaogaina o le leo.I lalo o le faʻaaogaina masani ma le tausiga, o le averesi o le ola galue o le fausaga faʻapipiʻi faʻapipiʻi polyurethane foam e mafai ona oʻo atu i le sili atu i le 30 tausaga.E mafai ona faʻaaogaina i lalo o tulaga masani faʻaoga i le taimi o le olaga o le fausaga, i le mago, susu poʻo le galvanic corrosion, ma o le tau faʻaopoopo o le a faʻamafanafanaina e pei o iniseti, fungal poʻo algal foam e sili atu le taugata nai lo isi mea faʻapipiʻi masani ma se faʻaitiitiga taua. i tau malulu.

2. O le laupapa malulu malulu o loʻo i ai le maualalo o le faʻaogaina o le vevela ma le lelei o le susu ma le susu-faʻamaonia le faʻatinoga: o le polyurethane mea faigata e maualalo le faʻaogaina o le vevela ma le lelei o le faʻatinoga.O le atina'e o le Polyurethane o lo'o i ai le galuega o le susu-fa'amaonia ma le susu.Pe a sili atu i le 90% le aofaʻi o sela tapuni o polyurethane malosi, o se mea e suʻesuʻe ai le hydrophobic, lea o le a le faʻateleina ona o le susu o le susu ma le vevela, ma o le a leai se leka i le va o puipui.

3. O le laupapa malulu malulu o loʻo i ai uiga o le puipuiga o le afi, faʻafefe afi, maualuga le vevela ma le lelei o le faʻaogaina o le leo.Faatasi ai ma le faʻaopoopoina o le afi mumu, o le polyurethane o se mea e tape ai le afi ma se mea faʻamalulu e sili atu i le 250 tikeri Celsius ma o le a naʻo le pala i le maualuga o le vevela.E le gata i lea, e mafai ona fausia le pefu i luga o le foam pe a mu le polyurethane, fesoasoani e faʻafefe ai le foam i lalo.E mafai ona puipuia lelei le sosolo o le afi, ma le polyurethane e le maua ai kasa leaga i le maualuga o le vevela.


Taimi meli: Sep-16-2022
WhatsApp Online Chat!