Fa'amatalaga ma le fa'aogaina o le fa'au'u fa'apipi'i u'amea

  • Na matou lafoina i le 40 ft le maualuga o le kapeneta i Littleton ia Aokuso. Sei o tatou faʻaalia le faʻamatalaga ma le faʻaogaina o le faʻapipiʻi uʻamea uʻamea.

Fa'amatalaga o le fa'au'u fa'apipi'i u'amea

1. fa'apipi'i fuga masani o le zinc

I le fa'agasologa masani o le fa'amaua'ina, e tupu fua fua le saito o le zinc ma fa'atupu ai le fa'alavalava o lo'o fa'amanino le fuga fuga o le zinc.

2. faʻapipiʻi fugalaʻau laiti zinc

A'o fa'agasolo le fa'amaua'iina o le fa'a'apa o le zinc, e fa'agata fa'agata le fatu o le zinc e fai ai le fuga fugala'au lelei pe a mafai.

3.leai se fa'alava fuga fuga

E ala i le fetuunaiga o le vailaʻau o le taele, o le faʻapipiʻi e le o iai le vaʻaia o le fuga o le zinc, foliga tutusa.

4.zinc uʻamea faʻapipiʻi uʻamea

A maeʻa togafitiga vevela o le fasi uamea e ala i le tane uʻamea, o le ufiufi atoa i le zinc ma le uʻamea uʻamea apa, o lenei foliga faʻapipiʻi e lanu efuefu, e leai se luster metallic, faigofie ona paʻu i le faiga sauā, talafeagai mo le faʻaopoopoga i le faamamaina lautele, e aunoa ma se isi togafitiga e mafai ona vali saʻo le ufiufi.

5. le mafiafia o le ufiufi

I itu uma e lua o u'amea ipu uamea, eseese zinc layer coating mamafa e manaomia.

6. faauma

Fa'ai'uga o se ta'avale malulu o u'amea u'amea i'a fa'atasi ma se vaega itiiti o deformation mo se tasi pe sili atu o fa'amoemoega nei.Faʻaleleia foliga foliga o le ipu uamea uʻamea poʻo le talafeagai mo le faʻapipiʻi teuteu;O le mea lea e le faʻaaogaina le oloa maeʻa pe a faʻaitiitia le faʻalavelave o le laina paʻu poʻo le gaugau saito mo sina taimi i le pito i lalo.

O le a le faʻaogaina o le coil galvanized?

Galvanized coil o se laupepa manifinifi o uʻamea ua faatofu i totonu o se tane zinc liusuavai, ina ia o le pito i luga o se vaega o le zinc laupepa manifinifi.E mafai ona vaevaeina galvanizing lola i vevela lola u'amea lola ma malulu lola vevela vevela lola.I le taimi nei, e masani lava ona faʻaaogaina le faʻagasologa o le galvanizing e gaosia ai, o lona uiga, o loʻo faʻauluina pea le ipu uamea taʻavale i totonu o le tane faʻafefete faʻafefeteina e fai ai ipu uamea.Talu ai ona o le coil galvanized e malosi le faʻafefeteina, lelei le lelei o luga, e faʻaogaina i le loloto o gaioiga, tamaoaiga ma uiga faʻatino, o lea e faʻaaogaina lautele i le fausiaina, meafale, taavale, pusa, felauaiga ma fale gaosi oloa ma isi fanua.Aemaise le fausiaina o fausaga uamea, gaosiga o taavale, faleteuoloa ipu uamea ma isi alamanuia.

u'amea uamea vili uamea 2


Taimi meli: Sep-27-2022
WhatsApp Online Chat!