Дефиниција и примена на галванизирани столбови за сообраќаен сигнал

Столбовите за сообраќаен сигнал се специјално дизајнирани столбови за поставување на сигнални глави на патишта.Ги исполнува автопатските и општинските спецификации.Стандардниот столб е 4 метри во висина.Површината на столбот е галванизирана, која е отпорна на корозија во надворешната средина.Се произведува како кружен столб од типот цевка.Има потребни отвори за насочување на каблите.Погоден е за употреба на раскрсници.Има висок капацитет за пренос на LED или традиционални сигнални модули.

Поцинкуваните столбови за сообраќаен сигнал се користат интензивно во последните години поради неговата висока издржливост и слабото одржување.Единствениот недостаток на овој тип на столбови е што тие не можат да се рециклираат.

Употребата на поцинкувани столбови за сообраќаен сигнал се зголеми во последниве години поради неговата висока издржливост, ниското одржување и долгиот животен век.Единствениот недостаток на овој тип на столбови е што тие не можат да се рециклираат.

Сообраќаен сигнал модерно челично осветлување на столбови за осветлување на отворено 4 Поцинкувани челик сообраќаен знак столбови_副本


Време на објавување: Октомври-11-2022 година
WhatsApp онлајн разговор!