Produk Artikel

Arrivals anyar

Leyuran Gedong sampurna

FROM desain TO instalasi, Musim Panas ongkos Anjeun

Saha Urang Dupi

Hangzhou kawentar Steel Téknik Co., Ltd. (FASECbuildings)  fokus dina Desain & Pangwangunan rupa wangunan, konstruksi baja struktural jeung produk nu patali jeung baja supplying. Dina rojongan tina raksasa struktural HF Grup Industrial (Ayeuna disebut minangka KNSN),  FASECbuildings  narima loba proyek asing ti Téknik proyék, fabrikasi, Konstruksi, logistik tur Instalasi hidayah jsb na jadi leuwih profésional di operasi proyék asing, husus dina AS-EU rékayasa sarta manajemén proyék aspék baku.

WhatsApp Online Chat!